Bimeks Diyarbakır Gündemine Oturacak

Ardı ardına mağazalar açan Bimeks; Türkiye genelindeki 36'ıncı, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki 2

Ardı ardına mağazalar açan Bimeks; Türkiye genelindeki 36'ıncı, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki 2. mağazasını 25 Aralık Cumartesi günü sabah saat 09.00'da Diyarbakır'da açacak. Bu mağaza, Bimeks'in 3. Franchise mağazası olma özelliğini de taşıyor.
Bimeks'in 2010 yılı içindeki son mağazası olan Diyarbakır mağaza açılışına özel 2 hafta boyunca 200'ün üzerindeki teknoloji ürünü yüzde 70'e varan indirimlerle satışa sunulacak. 199 USD+KDV'ye Dell Netbook, 1,967 TL'ye 102 ekran Samsung LED LCD TV, 599 TL'ye Samsung çamaşır makinesi alınabilecek.
Diyarbakır mağazasına, bilgisayardan, televizyona, oyun konsollarından beyaz eşyaya ve küçük ev aletlerine kadar yüzlerce çeşit ürünün bulunduğu mağazaya vatandaşların yoğun rağbet göstermesi bekleniyor. Açılışta müşterilerin güvenli ve sorunsuz alışveriş yapabilmeleri adına güvenlik önlemleri alındı.
Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks'in yerli bir firma olduğunun altını çizerek, hedeflerinin Türkiye'deki her ilde mağaza açmak olduğunu dile getirdi. Bayraktar şunları söyledi:
"Diyarbakır; Türkiye'nin büyük, gelişmiş kentlerindendir. Güneydoğunun nüfus olarak da büyük illerindendir. Bimeks'i franchise ortağımızla beraber Diyarbakır'a getirmekten, tüketicimize hem daha fazla ürünü, hem en taze teknoloji ürünleri en iyi fiyat garantisi ile ve en iyi ödeme seçenekleri ile sunmaktan dolayı mutluyuz. Bimeks güç ve güvenini arkanıza alarak; bir teknoloji market yatırımcısı olabilirsiniz. Bimeks yönetimi sizin için yer analizi, kazanç analizi, ürün gamı planlaması, reklam
planlaması, mağaza içi dekorasyon gibi bir çok konuda sizlerle işbirliği içerisinde hareket ediyor ve görmüş olduğunuz Bimeks'lerden biri de sizin oluyor. Yatırımcıya düşen, Bimeks ailesinin bir ferdi olarak yirmi yıllık birikmiş tecrübenin, iş bilirliğin ve kazancın ortağı olmak. Bimeks kazan-kazan modeli ile oluşturduğu kendine özgü franchise modeli ile hem kazandırıyor, hem kazanıyor. Bimeks, 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler, yeni
mağazalar ile Türkiye'nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürecektir. 2010 yılında Nevşehir, Kastamonu, Kahramanmaraş, İskenderun, Ankara Acity, Manisa, Gaziantep ve Diyarbakır gibi yeni iller de dahil olmak üzere 8 yeni mağazayı hizmete soktuk. 2011 yılının başında Samsun ve İzmir mağazalarımızı da franchise ortaklarımızla beraber açıyoruz. Görüşmesi devam eden çok sayıda franchise adaylarımızın uygun olan projeleri de bu açılışlara müteakip sırasıyla gündeme alınacaktır."

BİMEKS HAKKINDA
1990 yılında kurulan Türkiye'nin ilk teknoloji marketi Bimeks, bugün 19 şehirde faaliyete geçirdiği 36 mağaza ve 450 çalışanı ile verdiği danışmanlık ve satış sonrası destek hizmetleriyle Tükiye'nin öncü mağazalarından biri. Alışveriş merkezi içinde kurulan ilk teknoloji market unvanını alan Bimeks, Teknoport projeleri ile de Türkiye'de 1997 - 2007 yılları arasında Türkiye'de son 10 yılın en hızlı büyüyen bilişim şirketidir. Perakendecilik konseptini teknoloji mağazaları ve geniş ürün yelpazesi, çocuk
oyun alanı, kafesi, teknik desteği ve baskı merkezini içeren büyük mağaza konsepti Teknoport olmak üzere iki tip mağaza üzerine kuran Bimeks, müşteri trafiğinin yoğun olduğu alışveriş merkezlerinde açılan normal mağazalar, taşınabilir ve bilişim teknolojisi ağırlıklı ürünleri müşteriye sunmaya devam ediyor.
2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler, yeni mağazalar ile 20. yılında Türkiye'nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürmeye ve yeni istihdamlar sağlamaya devam edecek. Bimeks'in internetteki perakende noktası www.bimeks.com.tr, geniş ürün yelpazesi, sürekli güncellenen fiyat ve teknik bilgi içeriği ve güvenli çevrimiçi ticaret alt yapısıyla ev veya ofis ortamından süre sınırsız alışveriş yapma imkanı tanımakta.
(OK-Y)