Milli Eğitim, okulda dayak yediği iddiasıyla 4. kattan atlayan öğrenci için soruşturma başlattı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 7. sınıf öğrencisi M.K.'nin (12), müdür yardımcısının dövdüğü iddiasıyla 4. kattan atlamasını araştırmak için iki müf

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 7. sınıf öğrencisi M.K.'nin (12), müdür yardımcısının dövdüğü iddiasıyla 4. kattan atlamasını araştırmak için iki müfettiş görevlendirdi. Ayakları ve kalça kemiğinde kırıklar oluşan M.K. tedavi altına alınırken hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Olay, dün (21 Aralık) saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Özel bir radyo işleten Gökhan K. (38) ve Şirin K.'nin (31) 7. sınıfta okuyan 12 yaşındaki oğulları M.K., teneffüsteyken tahtayı silmeye başladı. İddiaya göre sesten rahatsız olan U.S. (12) isimli öğrenci, yapmaması için uyard. Bunun üzerine iki çocuk kavgaya tutuştu. Boğuşma esnasında M.K.'nin tırnaklarıyla boynunu çizdiği U.S.'nin, Müdür Yardımcısı E.Ç.'nin odasına giderek şikayet ettiği belirtildi. Müdür yardımcısınınsa M.K.'yi dövdüğü öne sürüldü. Hemen ardından M.K., 4. kata çıkarak tuvalet penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Olayı duyan ve sinir krizi geçiren anne ve babasınınsa hastaneye giderek endişeyle beklemeye başladığı, ayrıca savcılığa başvurarak Müdür Yardımcısı E.Ç.'den şikayetçi olduğu belirtildi. Müdür yardımcısı E.Ç.'ninse, polise verdiği ifadede öğrenciyi dövmediğini, "Ailene haber vereceğim." deyince M.K.'nin korkudan pencereden atladığını söylediği öğrenildi.