Ünlülerin Açılışına Katıldığı Lüks Otelin Elektriği Kesildi

Dünyanın en lüks otellerinden biri olan Mardan Palace Hotel'in elektriği borç yüzünden kesildi.

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1 milyar 500 milyon dolara yaptırılan, açılışında Sharon Stone, Paris Hilton, Mariah Carey ve Monica Bellucci gibi yıldızları ağırlayan Mardan Palace Hotel, 3 milyon 735 bin TL borç nedeniyle elektrikleri kesildi. Bu yıl 'Turizmin Oscarları' olarak da adlandırılan World Travel Awards 2010'da 'Dünyanın En Lüks Oteli' seçilen Mardan Palace, elektrik borçları yüzünden karanlıkta kaldı. 180 bin metrekarelik alanda konumlanan ve yapımı için 10 bin metrekare
altın, 500 bin kristal kullanılan Mardan Palace Otel'in elektrikleri, 3 milyon 735 bin 540 TL'lik borç ödenmediği için Antalya Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) tarafından kesildi.
BÜYÜTMENİN ANLAMI YOK
AKEDAŞ Müdürü Ahmet Hamdi Soylu açıklama yapmaktan çekinirken, otel yönetimi elektriklerin kesildiğini ancak kısa sürede telafi edileceğini belirtti. Otelin Genel Müdürü Cumhur Özen, şu an jeneratörden elektriği karşıladıklarını belirterek "Belediyenin ya da herhangi bir kurum ve kişinin elektriği kesilebilir. Toplantı halindeyiz, giderilecek. Büyütmenin bir alemi yok. Herhangi bir mağduriyet söz konusu değil" dedi.