'Soğuk Bir Berlin Gecesi' Oyunu Sahnelenecek

Gaziantep Devlet Tiyatrosu Turne İdarecisi İbrahim Bulduk, 24-25 Aralık tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonunda oynanacak olan "Soğuk Bir Berlin Gecesi" adlı tiyatro gösterisinin şimdiden büyük ilgi gördüğünü belirtti

Gaziantep Devlet Tiyatrosu Turne İdarecisi İbrahim Bulduk, 24-25 Aralık tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonunda oynanacak olan "Soğuk Bir Berlin Gecesi" adlı tiyatro gösterisinin şimdiden büyük ilgi gördüğünü belirtti.
Bilet satışlarının iyi olduğunu belirten Bulduk, tiyatro severleri oyunlarını izlemeye beklediklerini ifade etti. Oyun hakkında bilgi veren İbrahim Bulduk, "Oyunumuzun yönetmeni Barış Eren'dir. Oyunumuzun konusu Avrupa'nın ortasında uygar bir kentte, uygar insanlar arasında dini, dili ve kültürü farklı olduğu için yabancı konumuna düşen ve herkes tarafından dışlanan bir kişinin öyküsü anlatılacaktır. Oyunda Olcay Kavuzlu, Fulya Koçak, Ferah Nur Barut, Eray Eserol, Adnan Erbaş ve Mahmut Işık yer alıyor.
Oyunlarımız genelde Gaziantep halkı tarafından beğenilerek izleniyor. Cumartesi günü gündüz saat 2'de başlayan matine biraz ilgisiz kalıyor. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz. Çocuklar ise tiyatro oyunlarını beğenerek ilgiyle izliyorlar. Tiyatrolarda çocuklara ciddi anlamda öğretici bir şeyler verildiğini düşünüyorum. Tiyatroyu herkes izlesin diye bilet fiyatları çok makul. Tam 5 TL, öğrenci 3 TL, balkonda ise tam 4 TL öğrenci 2 TL olarak satışa sunulmaktadır" dedi.