Sarıkamış Kızılay Şube Müdürlüğü İkram Aracına Kavuştu

Kızılay Genel Başkanlığı'nca Sarıkamış Kızılay Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere tam donanımlı ikram aracı hediye edildi.

Kars'ın Sarıkamış İlçesi Kızılay Şube Başkanlığı tarafından doğal afetlerde ve kışın yollarda kalan araçlarda bulunan vatandaşlara hizmet amaçlı tam donanımlı ikram aracı Sarıkamış'a gönderildi
Sarıkamış Kızılay Şube Başkanı Mir Hasan Taş, ikram aracını doğal afetlerde ve özellikle kış mevsiminde yollarda kalan vatandaşlara yardım etmek amacıyla kullanılmak üzere gönderildiği söyledi.
Mir Hasan Taş,"Türkiye'de kış mevsiminde araçları yollarda kalan vatandaşlara yardım eden şubelerin başında bizim şubemiz geliyor. İlk defa böyle bir çalışma başlattığımız için Genel Başkanımız Tekin Küçükali'nin takdirini kazanmıştık. Bundan dolayı Genel Başkanımız mağdur olan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmemiz için şubemiz emrine tam donanımlı İkram Aracı hediye etti. Sarıkamış'a hayırlı olsun " dedi.
Kızılay Genel Başkanlığı tarafından alınarak Sarıkamış'a hediye edilen ikram aracında,750 kişiye aynı anda çay, çorba gibi hizmet verilebiliyor. Ayrıca, içerisinde jeneratör ve fırını olan araçta, aynı zamanda araç çekme aparatı bulunuyor.