Fenerbahçe Bucaspor maçı golleri izle

Fenerbahçe Bucaspor karşısında 3-2 mağlup oldu. Fenerbahçe Bucaspor maçı golleri izle. Fenerbahçe Bucaspor maçı özeti izle. Fenerbahçe Bucaspor maçı izle. Fenerbahçe Bucaspor maçı geniş özeti izle. İşte Fenerbahçe Bucaspor maçı golleri ve özeti...

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe ile Bucaspor karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Bucaspor 3-2 kazanarak önemli bir galibiyetin altına imza attı.


FENERBAHÇE BUCASPOR MAÇIN GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE BUCASPOR MAÇI ÖZETİ İZLEYİN


Bucaspor'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Musa Aydın, 43. dakikada Sercan Kaya ve 65. dakikada Manucho kaydetti. Fenerbahçe'nin golleri ise 15. dakikada Semih Şentürk, 48. dakikada Diego Lugano'dan geldi.

Bu sonucun ardından Bucaspor ikide iki yaparak puanını 6'ya yükseltti. Fenerbahçe ise henüz puanla tanışamadı.

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda bir sonraki hafta Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olurken; Bucaspor evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

KOCAMAN'DAN BEŞ DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 2. haftasında Bucaspor ile yaptığı maçta, Teknik Direktör Aykut Kocaman ilk 11'de 5 değişiklik yaptı.

Kocaman, ligin 17. haftasında Sivasspor ile yapılan maçta ilk 11'de oynayan kaptan Alex ve Niang'ı yedek soyundururken, Bekir ve kaleci Volkan ile sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'u kadroya almadı.

Bu oyuncuların yerlerine sarı-lacivertlilerde Bucaspor ile yapılan kupa maçında Serkan, Lugano, Stoch, Selçuk ve Semih ilk 11'de sahaya çıktı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre, Özer, Bilica, Gökhan Ünal, doktoruna muayene için İspanya'ya giden Güiza ile Kazım da kadroda yer almadı.

Bucaspor maçında Alex ve Niang'ın yanı sıra Mert, İlhan, Okan, Uğur ve Caner de yedek soyundu.

F.BAHÇE İSTEKLİ, BUCASPOR KONTROLLÜ

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sahaya 'Palamut' formasıyla çıkan Fenerbahçe ilk dakikalar oldukça istekli gördündü. İdeal 11'ine yakın bir kadroyla sahaya çıkan Fenerbahçe, bu bölümde Bucaspor kalesine Dia ve Stoch gibi süratli isimleriyle kanatlardan yüklendi. Güçlü rakibini karşısında Bucaspor kontrollü bir şekilde savunmada kalırken; kontrataklarla pozisyon bulmaya çalıştı.

MUSA CEZAYI KESTİ!

Fenerbahçe karşılaşmanın 8. dakikasında Dia'nın geliştirdiği atakta Cristian Baroni ile oldukça net bir fırsattan yararlanamazken; iki dakika sonra topu ağlarında gördü. Andre Santos'un ayağında topu alan Bucaspor'un hızlı gelişen atağında Fenerbahçe savunması dengesiz yakalandı ve Musa Aydın attığı golle takımını zorlu deplasmanda öne geçirdi.

NÖBETÇİ GOLCÜ İŞ BAŞINDA!

Ev sahibi Fenerbahçe baskılı başladığı maçta yediği golün şokunu çok çabuk üzerinden attı. Santrayla birlikte Bucaspor kalesine yeniden ataklarını geliştirmeye başlayan Fenerbahçe beraberlik golünü beş dakika sonra buldu. Issia Dia'nın sağ kanattan yaptığı ortada kaleci Atilla boşa çıkınca Semih kafayla topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1 yaptı.

FENERBAHÇE SAVUNMASI BAKA KALDI!

Fenerbahçe beraberlik golünden sonra oyunu tamamiyle Bucaspor kalesine yıktı. Bucaspor'a top göstermeyen Fenerbahçe Gökhan Gönül ve Andres Santos'un da desteğiyle gol için baskısını arttırdı. Bucaspor bu dakikalarda iyi savunma yaparak Fenerbahçeli futbolcuları durdurmayı başarırken; Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir kez daha üstünlük golünü de buldu. İlk yarının 42. dakikasında Fenerbahçe savunması derinlemesine topta Sercan'ı kaçırınca, genç futbolcu topu ağlara gönderdi ve Bucaspor 2-1'lik üstünlükle soyunma odasına gitti.

LUGANO İLERİ ÇIKTI VE...

İkinci yarı başladığında, kendi sahasında mağlup durumda olan Fenerbahçe düdükle birlikte baskılı bir futbol sergilemeye başladı. Kontrolü yeniden ele alan Fenerbahçe, ikinci yarının hemen başında yeniden beraberliği yakaladı. Stoch'un yaptığı ortada Dia Bucaspor ceza sahasında pasını savunmadan ileri gelen Lugano'ya bıraktı. uruguaylı futbolcu kale ağzında topa dokunarak yeniden skorda denge sağladı. Sık sık ileri çıkan Lugano'nun 62. dakikada da bir topu direkten döndü.

BUCASPOR, F.BAHÇE'NİN ÖNE GEÇMESİNE İZİN VERMİYOR

Fenerbahçe beraberlik golünden sonra oyunu yine Bucaspor kalesine yıkmaya çalışırken, savunmada açıklar vermeye devam etti. Konuk Bucaspor bu boşlukları iyi değerlendirerek Fenerbahçe karşısında birkez daha öne geçti. Mücadelenin 65. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Manucho yaptığı sert ve düzgün vuruşla kaleci Serkan'ı mağlup ederek skoru 3-2 yaptı.

KOCAMAN'DAN MÜDAHALELERİ İŞE YARAMADI!

Kendi sahasında Bucaspor karşısında 3-2 yenik durumda olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hemen oyuna müdahalede bulundu. Gruptaki ilk maçında Ankaragücü'ne yenilen ve bu maçta puan kaybına tahammülü olmayan Kocaman, Dia ve Stoch'u kenara aldı. Bu iki oyucunun yerine ise Alex ve Niang gibi daha tecrübeli isimleri sahaya sürdü.

Fenerbahçe mücadelenin geri kalan bölümünde yıldız isimlerinin de oyuna dahil olmasıan rağmen Bucaspor kalesinde gol bulamadı. Skoru iyi koruyan Bucaspor, 90 dakikanın son düdüğüyle birlikte Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibini deplasmana mağlup ederek ikide iki yapmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
8. dakikada sağdan ceza alanına giren Dia'nın ortasında, arka direkte Cristian topu kontrol edemeyince, savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
10. dakikada çalımlarla ceza alanı önüne kadar gelen Manucho, dengesini kaybedip yerde kalırken top, ceza alanı içindeki Musa'ya geldi. Kaleci Serkan ile karşı karşıya kalan Musa, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını öne geçirdi: 0-1.
11. dakikada Stoch'un sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde Selçuk'un kafa vuruşunda, top kaleci Atilla'da kaldı.
15. dakikada Dia'nın sağdan ortasında kalesinden çıkan Atilla topa dokunamadı. Arka direkte topla buluşan Semih, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-1
23. dakikada ceza alanı dışından Selçuk'un sert şutunda, kaleci Atilla'dan dönen topu savunma uzaklaştırdı.
43. dakikada Ragıp'ın ara pasında ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kalan Sercan, yerden bir vuruşla topu filelere göndererek, Bucaspor'u yeniden öne geçirdi: 1-2.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

48. dakikada soldan Stoch'un ortasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Dia'nın pasında, penaltı noktasına yakın bir yerde bulunan Lugano düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-2
52. dakikada ceza alanının hemen dışından serbest vuruş kullanan Stoch'un kale içine gönderdiği topu kaleci Atilla, yumruklayarak uzaklaştırdı.
62. dakikada soldan ceza alanına giren Stoch'un ortasında, arka direkte Lugano'nun uçarak kafa vuruşunda, yan direkten dönen top Manucho'ya da çarparak uzaklaştı.
65. dakikada Civar'ın pasıyla topla buluşan Manucho, Gökhan Gönül'ü geçerek, sol çaprazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Serkan'ın müdahalesine rağmen filelere gitti: 2-3
67. dakikada Alex'in pasıyla ceza alanına giren Semih'in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, top kaleci Atilla'nın ayağından kornere çıktı.
80. dakikada soldan ceza alanına giren Manucho, Gökhan Gönül'ü geçerek, sert vurdu, ancak top yan ağlarda kaldı.
85. dakikada sağdan Gökhan Gönül'ün ortasında ceza alanı içinde Semih'in kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.
90+4. dakikada Civar'ın ceza alanı dışından şutunda, top yandan auta gitti.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Özgür Yankaya, Erdinç Sezertam, Muharrem Yılmaz
Fenerbahçe: Serkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Dia (Dk. 66 Niang), Cristian, Selçuk (Dk. 76 Uğur), Stoch (Dk. 66 Alex), Gökay, Semih
Bucaspor: Atilla, Kamil, Koray, Orhan, Erkan, Zafer (Dk. 58 Mendy), Civar, Ragıp, Sercanx, Musa (Dk. 84 Serkan), Manucho (Dk. 88 Salih)
Goller: Dk. 10 Musa, Dk. 43 Sercan, Dk. 65 Manucho (Bucaspor), Dk. 15 Semih, Dk. 48 Lugano (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 33 Lugano, Dk. 58 Gökay (Fenerbahçe), 90+1 Erkan (Bucaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

M.S. Fenerbahçe, Ankaragücü'nden sonra Bucaspor'a da mağlup oldu..
M.S. 90 dakikanın son düdüğü çaldı!
94' Civar'ın ceza alanı dışından şutu auta gitti.
92' Fenerbahçe'de konsantrasyon sıkıntısı büyümeye devam ediyor.. Bucaspor kalesine dahi gidemiyor.
90' +4 dakika uzatma..
89' Gökay'a ceza alanı dışında faul yapıldı. Alex serbest vuruşu paslaşarak kullandı. Santos'un soldan ortası ise auta gitti.
88' Manucho kenarda.. Salih oyunda..
87' Manucho topsuz alanda kendisini yere bıraktı.. Sakatlık geçiriyor.
86' Gökhan'ın ortasında Semih'in ceza alanı içinde müsait pozisyonda kafa vuruşu auta gitti.
85' Alex ceza alanına girerken, rakibi son anda kayarak ayağından topu aldı.
84' Niang oyuna dahil oldu.
82' Kamil ayakta, Niang'ın tedavisi sürüyor.
81' Bucaspor ceza alanı dışında Kamil ve Niang çarpıştı.
80' Manucho ceza alanı solundan kaleyi düşündü ama şutu yan ağlarda..
78' Fenerbahçe rakip kalede pozisyon sıkıntısı yaşıyor.
76' Fenerbahçe'de Uğur Boral uzun bir aradan sonra oyunda.. Selçuk kenarda..
74' Bucaspor'un kaleyi bulan 4 şutun, 3'ü gol oldu...
73' Bu arada sahaya bir seyirci girdi.. Güvenlik görevlileri, taraftarı saha dışına çıkardı.
72' Mendy'nin ceza alanı dışından şutu auta gitti.
71' Fenerbahçe taraftarının Serkan Kırıntılı'ya tepkisi var.
69' Mendy'den Manucho'ya uzun bir arapası ama hızlı..
66' Fenerbahçe'de Alex ve Niang oyunda.. Stoch ve Dia kenarda.
66' Manucho ceza alanı solunda topla buluştu.. Çok sert vurdu.. Kaleci Serkan'ın koltuk altından geçen meşin yuvarlak ağlara gitti.
65' GOOOOOOL: Manucho ve gol!
64' Dia, pozisyon sonrası bileğinden sakatlık yaşadı.. Tedavisi saha kenarında yapılıyor.
63' Dia'nın sağ kanattan yaptığı ortayı 18 yayı üzerinde Selçuk'un gelişine vuruşu çok kötü..
62' Stoch korneri paslaşarak kullandı.. Stoch aldığı topla çizgiye indi ve ortasını yaptı.. Arka direkte boş pozisyon Lugano'nun kafa vuruşu direkten döndü.
61' Stoch'un sağ kanattan yaptığı ortayı Kamil kafayla kornere attı.
58' Devam eden atakta Stoch'un 18 yayı üzerinden sol ayağıyla gelişine şutu farklı şekilde oyun alanını terk etti.
57' Stoch'un ortasını kaleci Atilla çıktı ve yumrukladı.
56' Sercan, Gökhan Gönül'e faul yaptı.. Serbest vuruş.. Mesafe 35 metre.. Stoch topun başında.
55' Manucho ceza alanı sol dış bölgesinde topla buluştu. Çizgi üzerinde son anda Lugano'ya çalım attı ama meşin yuvarlak auta gitti.
53' Golden sonra geçen 5 dakikalık sürede iki takım rakip kalelerde pozisyon buldu; ama sonuç alamadı.
52' Stoch'un ceza sahası içine kullandığı serbest vuruşu kaleci Atilla yumrukladı.
51' Andre Santos'un sol kanattan Semih'e ortasını savunma taca atarak, tehlikeyi savurdu.
50' Erkan Taşkıran'ın soldan ortasını Yobo son anda ayak koyarak uzaklaştırdı.
49' Issiar Dia, Bucaspor karşısında ikinci asistini yaptı.
49' Stoch'un sol kanattan yaptığı orta arka bölgede Dia'nın önünde kaldı. Senegalli futbolcunun altıpasta Lugano'ya verdiği pası, Uruguaylı futbolcu sol ayağıyla plase yaparak filelere gönderdi.
47' GOOOOOOOL:Fenerbahçe Lugano ile beraberliği yakaladı.
46' İki takımda da herhangi bir değişiklik yok.
46' İkinci yarıya Fenerbahçe başladı.

İLK YARI SONUCU FENERBAHÇE 1- 2 BUCASPOR

İlk Yarı sona erdi
45' Yobo'dan Dia'ya uzun bir pas.. Erkan kafayla topu kalecisine gönderdi.
45' Stoch'un kullandığı köşe vuruşunu Orhan Ak uzaklaştırdı.
45' +2 dakika uzatma..
44' Fenerbahçe gol ararken, kalesinde bir gol daha gördü.
43' GOOOOOOOL Bucaspor Sercan'ın golü ile skoru 2-1 yaptı.
41' Topla oynama: Fenerbahçe %66, Bucaspor %34
40' Sağ kanatta Erkan'ın Dia'ya yaptığı hareket faul..
39' Baroni'den Dia'ya çok uzun bir pas.. Erkan'dan top sekti. Dia bu hatayı beklemiyordu. Top taca çıktı.
38' Andre Santos'un tedavisi saha kenarında yapılıyor.
37' Orta alanda Zafer Çevik ile çarpışan Andre Santos dizinden sakatlık geçirdi.
36' Gökhan Gönül'ün kullandığı korner kaleci Atilla'da kaldı.
36' Dia ceza alanı içinde rakibini çalımlamak istedi; Orhan'ın müdahalesi ve korner..
35' Stoch'un ceza alanı dışından şutu farklı şekilde aut.
34' Ragıp'ın ceza alanı içine yaptığı ortada Orhan Ak ters bir kafa vuruşuyla topu ceza sahası dışına attı.
33' Manucho orta alanda Lugano'yu peşine taktı.. Ardından rakibinin formasından çeken Uruguaylı futbolcu sarı kart gördü.
32' Tedavisi yapılan Erkan yeniden sahaya döndü.
31' Erkan Taşkıran'ın orta alanda yaşadığı sakatlık sebebiyle oyun bir süre durdu.
28' Miroslav Stoch'un kullandığı köşe vuruşunu savunma uzaklaştırdı.
27' Fenerbahçe sağ kanadı daha aktif kullandı, bu dakikaya kadar.. Sol kanatta Andre Santos ve Stoch ikilisi uyumlu bir görüntü çizemedi.
25' 25 dakikalık sürede Fenerbahçe'nin 6, Bucaspor'un 2 isabetli şutu var.
24' Sağ kanatta Andre Santos'un ilerde kaldığı pozisyonda Kamil büyük bir boşluk buldu.. Ceza alanı içinde topu kontrol etmek isterken, dengesini kaybetti ve düştü.. Önemli bir fırsat kaçırdı Bucaspor.
23' Selçuk'un 25 metreden sert şutunu Atilla çıkardı!
21' Oyun orta alan mücadelesi şeklinde geçiyor.
20' İki ekip de açık bir futbol sergilemeyi tercih ediyor.
18' Ragıp, savunma arkasına Musa'yı kaçırdı ama pası hızlı.. Top Serkan'a kadar geldi.
17' Andre Santos'un sol kanattan ortası doğrudan auta gitti.
16' Kısa paslarla hücuma çıkan Fenerbahçe, sağ kanatta Dia'yı topla buluşturdu. Dia'nın arka bölgede Semih'e ortasında, kaleci Atilla boşa çıktı ve tecrübeli forvet rahat bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi.
15' GOOOOOL:Semih şentürk Fenerbahçe'yi beraberliğe taşıyor..
13' Stoch'un ceza alanı solundan orta-şut karışımı vuruşu kaleci Atilla'da kaldı.
11' Manucho hücum hattında Yobo ve Selçuk'u çalımladıktan sonra pasını Musa Aydın'a verdi. Musa, dönerek rakibini geçti ve ceza alanı içinde plase bir vuruş yaptı. Şutu kaleci Serkan'ın sağından ağlara gitti.
10' Bucaspor'un ilk şutu gol oldu.
10' GOOOOOL: Musa Aydın Bucaspor'u 1-0 öne geçirdi.
9' Stoch'un ceza alanı dışından sol ayağıyla şutu kaleci Atilla'da kaldı.
8' Dia sağ kanattan ceza alanına girdi. Çizgiye indi. Yerden sert ortası Baroni'nin bacaklarının arasından geçti.
7' Stoch'un kullandığı kornere Selçuk kafayla vurdu ama arkaya sekti.. Yobo dokunamadı ve top auta çıktı.
6' Andre Santos soldan ortasını yaptı. Koray'dan ters bir vuruş geldi ve korner.
5' Gökay yaklaşık 30 metre top sürdükten sonra ceza alanına girdi. Andre Santos'a pası kısa kaldı ve Bucaspor defansı araya girdi.
3' Stoch'un ceza alanı içine kullandığı serbest vuruşu savunma uzaklaştırdı.
2' Gökhan Gönül'den Dia'ya uzun bir pas.. Formasından çekildi Dia'nın.. Karar faul.
1' Maça Bucaspor başladı. İki takıma da başarılar..

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe evinde, Bucaspor'u konuk ediyor. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 20:15'te başlayacak mücadelede Özgür Yankaya düdük çalacak. TRT-1'den naklen yayınlanacak mücadeleyi betazgazete Canlı Anlatım Servisi'nden de an be an takip edebilirsiniz.
Fenerbahçe: Serkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Dia, Gökay, Cristian, Selçuk, Stoch, Semih

Bucaspor: Atilla, Koray, Orhan, Musa, Manucho, Sercan, Erkan, Civar, Zafer, Kamil, Ragıp