Zekeriya Öz, Saruhan İşkembecisi Etiler Şubesi'nin Açılışına Katıldı

Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Saruhan İşkembecisi'nin Etiler'de açtığı yeni şubesinin açılışına katıldı.

Saruhan İşkembecisi Etiler Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz ve ailesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolculardan Arda Turan, Emre Belözoğlu, Ümit Karan, sanatçılardan Gönül Yazar ve Nihat Doğan'ın yanı sıra iş, siyaset, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Açılış kurdelesini Emre Belezoğlu ile Arda Turan birlikte kesti. Ardından konuklar yeni şubeyi gezerek, hayırlı olsun dileklerinde
bulundular.
Medya ilgisinin bir hayli yoğun olduğu açılış töreninde, misafirlere işkembe çorbası ikram edildi. Geceye katılan Zekeriya Öz, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Öz, daha sonra Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolculardan Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun yanına giderek bir süre sohbet etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Öz, daha sonra ayrıldı.
Geceye sevgilisi Sinem Kobal ile birlikte katılan Milli futbolculardan Arda Turan, "Ben sık sık geliyorum. Herkese de tavsiye ederim" dedi.