Erciş Özel Mavi Umut Rehabilitasyon Merkezi Yeni Binasında

Van'ın Erciş ilçesinde hizmet veren Özel Mavi Umut Rehabilitasyon Merkezi yeni binasında hizmete başladı.

Erciş Özel Mavi Umut Rehabilitasyon Merkezi Yeni Binasında
Ağrı-Erciş karayolu üzerinde bulunan 3 katlı yeni bir binaya taşınan rehabilitasyon merkezinin açılışı için bir tören düzenlendi. Burada konuşan Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, bu denli güzel koşullarda eğitim veren özel kurumların, toplumun kanayan yarasına merhem olmakla birlikte ailelerin de çocuklarını bu merkezlerde deneyimli kadrolarla topluma kazandırmalarının büyük bir kazanım olduğunu söyledi.
Özel Mavi Umut Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Serkan Bilici ise, merkezin faaliyetleri hakkında davetlilere bilgi verdi.
Konuşmanın ardından açılış kurdelesi İlçe Kaymakamı Ramazan Fani, Erciş Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet İşleyen ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Aslan tarafından kesildi. Kaymakam Fani ardından sınıfları tek tek gezerek bireysel ve grup çalışmalarını yerinde gördü. Daha sonra ünlü bir firma tarafından gönderilen giyim malzemeleri merkezde eğitim gören 150 öğrenciye dağıtıldı.
Tören sonrası İlçe Kaymakamı Ramazan Fani dışarıda bekleyen öğrencilerin velileriyle de bir süre sohbet etti. Kaymakam Fani, ardından merkezin çalışanlarına teşekkür ederek Özel Mavi Umut Rehabilitasyon Merkezi'nden ayrıldı.