Emniyet Müdürlüğü Araç Filosunu Genişletti

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, araç filosuna yeni katılan 10 adet aracı törenle hizmete soktu.

Emniyet Müdürlüğü Araç Filosunu Genişletti
Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende yeni alınan araçlar için kurdele kesildi. Yeni alınan araçların kurdelesini Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, müdür yardımcıları ve sinema oyuncusu Haluk Piyes kesti. Duaların okunduğu törenin ardından yeni alınan araçlarla şehir turu atıldı.
Yeni alınan araçlardan birinin Valilik Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından karşılandığı, 4 tanesinin ise ihale yolu ile satılan eski araçlardan elde edilen gelirle, 5 tanesinin de Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından alındığı belirtildi. Bingöl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılacak olan yeni araçlardan birinin makam hizmetlerinde diğerlerinin ise Genç Emniyet Müdürlüğü, Yayladere ve Yedisu İlçe Emniyet Amirliği, Özel Hareket Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Yenişehir Hayrullah Polat Polis Merkezi Amirliği, Düzağaç Şehit Murat Şengül Polis Merkezi Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'ne tahsis edildiği bildirildi.
Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, yeni araçlarla ekip sayılarını arttıracaklarını, vatandaşların huzur ve güvenliğini en üst seviyede sağlanarak zaman kaybı olmadan olaylara müdahale edeceklerini söyledi. Akbal, en son teknoloji ürünü olan yeni araçların çalışmalarını daha etkin ve verimli hale getireceklerini de sözlerine ekledi.