Başkandan Akşemsettinlilere otobüs durağı müjdesi

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Akşemsettin İETT otobüs son durağının Yeşilpınar'a kaydırılmasındaki sıkıntıları anlatan Eyüp Alibeyköy Şoförler

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Akşemsettin İETT otobüs son durağının Yeşilpınar'a kaydırılmasındaki sıkıntıları anlatan Eyüp Alibeyköy Şoförler Odası esnafına sorunun çözüleceğini söyledi.

İlçesindeki esnafları ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Alibeyköy Şoförler Odası'nın sabah kahvaltısına katıldı. Alibeyköy Eyüp Şoförler Odası Başkanı Ali Rıza Yavuz'un ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve oda üyeleri katıldı.

Kahvaltı sonrası oda üyeleri Başkan Kavuncu'ya sıkıntılarını ve isteklerini dile getirdi. Akşemsettin İETT otobüs son durağının Yeşilpınar'a kaydırılmasındaki sıkıntıları anlatan oda üyeleri Başkan Kavuncu'dan yardım istedi.

Başkan, "Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akşemsettin İETT otobüs son durağı eskiden nasılsa öyle olacak. Yaptığımız çalışmalarla bunu Büyükşehir Belediyesine sunduk ve kabul gördü. Yeşilpınar' da son bulan İETT otobüs durağı 16 Aralık Perşembe gününden itibaren Akşemsettin İETT Otobüs son durağına kaydırıldı. Vatandaşlarımız kışın soğukta sıkıntı yaşamasın diye onlardan gelen talebi değerlendirdik ve gerekli irtibatlarda bulunduk. Oradaki sorunu çözdük" dedi.

Alibeyköy Osmanlı Parkı civarında hafta sonları aşırı bir yoğunluk yaşandığını belirten oda üyelerinin diğer bir isteği ise Park yanındaki "ücretsiz otopark" tabelasının daha büyük ve görünür bir şekilde yapılmasıydı. Kavuncu, en kısa zamanda çok daha dikkat çekici büyük bir tabelanın asılacağını, buradaki trafik yoğunluğunun azalmasını sağlayacaklarını aktardı.