Korupark'ta Yeni Yıl Manzaraları

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark, düzenlediği kampanya ile 2011 yılında da kazandırıyor.

Korupark'ta Yeni Yıl Manzaraları
Korupark'ın düzenlediği kampanya ile yeni yıl alışverişlerini Korupark'ta yapan ve her 75 TL'lik alışveriş fişiyle kampanyaya katılacak olan Korupark ziyaretçileri, Korupark Evleri'nden muhteşem bir 2+1 dairenin çekiliş kampanyasına katılmaya hak kazanacak. 15 Nisan 2011 tarihinde yapılacak olan çekiliş sonucunda şanslı Korupark ziyaretçisi, Korupark Evleri'nden 2+1 ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürecek.
Korupark yetkilileri, "196 ulusal ve uluslararası mağazası içerisinde sevdiklerinize yeni yıl hediyesi seçmek için karar vermekte zorlanmayacağınız Korupark'ta, geçireceğiniz tüm zamanı avantajlı bir alışveriş keyfine dönüştürebilirsiniz. Korupark'ın seçkin markalarında hem en güzel hediye alternatiflerini hem de yılbaşı gecesi için en şık kıyafetleri rahatlıkla bulabileceksiniz. Alışverişi eğlence ve keyifle birleştiren, Bursa'ya kazandırdığı yeni markalarla modanın da merkezi olan Korupark'ta seçkin markaların yılbaşı dekorasyonları hazır. Zara, Beymen, Vakko, C&A, Boyner, Mudo, Marks&Spencer, Vakkorama, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Lacoste, Vero Moda, Roman, Polo Garage, İpekyol, Fabrika Network, Park Bravo, Mango, DKNY, Koton, Tüzün, Cacharel, W, Atalar, Batik, Pierre Cardin, Sarar, Tommy Hilfiger, Gant, Forever New, Homestore, Benetton, Twist gibi seçkin mağazaları ile de moda takipçilerini ağırlamaya devam ediyor. Yüzlerce markanın binlerce ürününü bir arada bulabileceğiniz Korupark'ta, seçkin markaların özel indirimleri, kampanyaları ve taksitleri ile yeni yıla keyifle girebilirsiniz" dedi.