Elbistan Kaymakamı Maytalman köy gezilerini sürdürüyor

Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, köy gezilerini sürdürüyor. Elbistan'a bağlı yerleşim alanlarının tamamının gezileceğini ifade eden Maytalman, yaşa

Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, köy gezilerini sürdürüyor. Elbistan'a bağlı yerleşim alanlarının tamamının gezileceğini ifade eden Maytalman, yaşanan problemlerin en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

Sevdilli, Yoğunsöğüt, Toprakhisar, Yapılıpınar ve Topallı köylerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Maytalman, köy muhtarlarından köylerdeki sorunlar hakkında bilgi aldı.

Metin Maytalman, köylerde yaşanan sorunları tespit etmek ve yaşanan sıkıntıların çözümü için köy halkı ile görüş alış verişinde bulunmak amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu belirtti. Maytalman, "İlçemize bağlı köylerin sıkıntılarını ve yaşanan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretlerde bulunuyoruz. Daire amirlerimizle birlikte köylerimize ziyaretlerde bulunarak yaşanan sorunları yerinde tespit ediyoruz." dedi.

Köy ziyaretlerinde yol, okul ve kömür yardımı konuları üzerinde titizlikle duran Kaymakam Maytalman, köylerde ikamet eden yaşlılara ve öğrencilere özel ilgi gösteriyor. Köy ziyaretlerine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Süleyman Bilir, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Mesut Çoban, il genel meclis üyeleri Ahmet Göçer ve Sırrı Demir, Nüfus Müdürü Mustafa Gören, Tarım Müdürü Recep Yılmaz, Kadastro Müdürü İbrahim Altıntaş ve Tapu Müdürü Seyit Ali Çam katıldı.