Zümrüt gözlü güzel Ceyla Gölcüklü defnedildi

Pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Ceyla Gölcüklü dün Zincirlikuyu Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Törenin yapılacağı yeri Gölcüklü ailesi sır gibi saklarken, törene cemiyet hayatından katılan olmadı.

Zümrüt gözlü güzel Ceyla Gölcüklü defnedildi
Pankreas kanserine yakalanan ve 5 ay gibi kısa bir sürede ölüme giden sosyete dünyasının ünlü ismi Melek Ceyla Gölcüklü (41), dün öğlen son yolculuğuna uğurlandı. Hastalığının vücudunda hızla yayılması sonucu 40 kiloya kadar düşen Gölcüklü’nün ailesi kızlarının durumuyla ilgili Amerikan Hastanesi’ne ve yakın çevrelerine basına kesinlikle bilgi vermemelerini şart koşmuş, bu nedenle birbiriyle son derece çelişkili pek çok iddia ortaya atılmıştı.


Zümrüt gözlü güzel Ceyla Gölcüklü defnedildi CEYLA GÖLCÜKLÜ CENAZE TÖRENİ FOTO GALERİ

Zümrüt gözlü güzel Ceyla Gölcüklü defnedildi 
CEYLA GÖLCÜKLÜ ÖZEL FOTO GALERİ

Zümrüt gözlü güzel Ceyla Gölcüklü defnedildi 
CEYLA GÖLCÜKLÜ VİDEO İZLE

Amerikan Hastanesi, Gölcüklü’nün ağrıları nedeniyle yoğun bakım ünitesinde uyutulduğu ortaya çıktığı andan itibaren “Böyle bir hastamız yok” açıklamasını yaptı. Resmi açıklama yapılmadığı için de yaklaşık bir haftadır Gölcüklü’nün gerçekten vefat edip etmediği bile kesinlik kazanmadı. Sonunda Gölcüklü’nün pazar günü defnedileceği öğrenildi. Gölcüklü ailesi ne basının, ne de sosyeteden kimsenin katılmasını istemediği cenaze töreniyle ilgili de kesin bilgi vermedi. Cenazenin önce öğlen namazında Teşvikiye Camii’nde daha sonra Bebek Camii’nde son olarak da Levent Camii ya da Ortaköy Camii’nden kaldırılacağı kulaktan kulağa yayıldı. Böylece Gölcüklü’nün hastalığı gibi cenaze namazı da bilmeceye dönüştü. Dün basın mensupları dört camide de nöbet tuttu ama hiçbirinden Gölcüklü’nün cenazesi kaldırılmadı. Son anda gazetecilerin aklına Zincirlikuyu Cami geldi. Gazeteciler camiye gittiklerinde Gölcüklü’nün sır gibi gizlenen cenaze namazının burada kılındığı ortaya çıktı.

Eski eşi ön safta

Son anı görüntülenebilen ve üç cenaze için kılınan namazda Gölcüklü’nün 2005 yılında boşandığı ve 140 milyon dolar tazminat verdiği söylenen petrolcü eşi Shery Shahnavaz, kardeşi Ali Şevket Gölcüklü ön saftaydı. Gölcüklü’nün 15 yaşındaki kızı Lara Naz da annesini son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Gölcüklü’nün ölmeden önce helalleşmek için Londra’dan çağırdığı eski eşi Shahnavaz, oldukça üzgündü. Kızının annesi toprağa verilirken de son ana kadar mezarın başından ayrılmadı.
Cenazede Shahnavaz’ın özel korumaları ve Zincirlikuyu Mezarlığı’nın çalışanları basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Ailesi ve yakınlarının katıldığı cenaze namazına cemiyet hayatından kimse katılmadı. Gölcüklü’nün ölmeden önce ailesinden hastaneye ve cenazeye kimseyi çağırmamalarını istediği iddia edilmişti.

Pastanesi de kızına kaldı


Gölcüklü’nün hakkında çıkan bütün haberlerde 38 yaşında olduğu belirtiliyordu. Ancak Gölcüklü’nün nüfus bilgilerinde ve hakkındaki ticari sicil kayıtlarında 1969 doğumlu, yani 41 yaşında olduğu ve hâlâ eski eşinin soyadını kullandığı öğrenildi. Maddi sıkıntı içinde olduğu iddiaları gündeme gelen Gölcüklü’nün geçen 22 Şubat’ta ortağı Hasan Ünlü ile Etiler Alkent’te açtığı Tatlı Rüyalar Gıda Sanayi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’nde de düzenlemeye gittikleri belirlendi.
Hasan Ünlü ortaklıktan ayrıldı ve haklarını Gölcüklü’nün 15 yaşındaki kızı Lara Naz’a devretti. Gölcüklü’nün tek varisi olan kızı pastanesinin de tek sahibi oldu.