Büyük Ankara Sirki Başkentlileri eğlendirmeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve yoğun ilgi gören Büyük Ankara Sirki, Başkentlilerin hafta sonlarını renklendirmey

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve yoğun ilgi gören Büyük Ankara Sirki, Başkentlilerin hafta sonlarını renklendirmeye devam ediyor. Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve hafta içi ilköğretim öğrencilerini ağırlayan sirk, Başkentlilerle buluşuyor.

ASKİ Kapalı Spor Salonu'nda cumartesi ve pazar günleri saat 14.00 ve 18.00'de perdelerini açan Büyük Ankara Sirki, Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor. Erken saatlerde tıklım tıklım dolan salonda, Başkentliler yer bulmakta zorlanıyor.

Filmlerden hafızalara kazınan sirk dünyası binlerce çocuk ve çocuk kalan Başkentliler için ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor. Sahnenin ortasında kurulu perdenin aralanmasıyla başlayan sirkte akrobatlar, palyaçolar, cambazlar, köpekler, atlar, ayılar, teker teker hünerlerini sergiliyor. Binlerce Başkentli, risklerle dolu gösterilerde heyecanlanırken, palyaçolar sahneye çıktığında kahkahaya boğuluyor.

Sirklerin renkli dünyasını kaçırmak istemeyenler için bu yıl ilk kez Amerikan Kalso adı verilen dönen makas gösterisinin yanı sıra hava akrobatları, ip cambazları, Tibet öküzü, dağ koyunu, ayı, köpek gösterileri, motorlu küre, palyaçolar ve birbirinden ilginç şovlar Başkentlileri bekliyor.

Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, kentin çeşitli noktalarından ASKİ Spor Salonu'na gösteri saatlerinden 1 saat önce ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.

Büyük Ankara Sirki, Ocak ayı ortasına kadar gösterilerine devam edecek.