Adıyaman'ın İl Oluşu İle İlgili Koşu Düzenlendi

Adıyaman'ın il oluşunun 56. yıl dönümü nedeniyle 1 Aralık Yol Koşusu düzenlendi.

Adıyaman'ın İl Oluşu İle İlgili Koşu Düzenlendi
Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 1 Aralık Yol Koşusu'na 61'i bayan 221 sporcu katıldı. Bay ve bayanların katıldığı koşu küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenendi. Atatürk Bulvarı üzerinden Adıyaman Belediyesi önüne kadar koşan sporcular kıyasıya mücadele etti.
Düzenlenen yarışmalar sonrasında Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Defterdar Şefik Tongal, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ödül töreninde yaptığı konuşmada Adıyaman'ın Büyükşehir olma yolunda ilerlediğini dikkat çekerek, hızlı bir gelişim sergilediğinin altını çizdi.
Yarışmalar sonrasında küçük kızlarda Vildan Seren Dicle, küçük erkeklerde Erhan Beke, yıldız kızlarda Ebru Tekin, yıldız erkeklerde Yusuf Aslan, genç kızlarda Derya Kent, Genç erkeklerde Ömer Yıldırım, büyük kızlarda Fatma Özbaytanur ve büyük erkeklerde Adem Arpacı birinci olurken, yarışmalarda ilk üçe giren sporcular altınla ödüllendirildi.