Polis Merkezinin Arsası Belediye'den

Denizli Belediyesi, Üçler, Gümüşler, Umutkent 2 ve 3 bölgesinde hizmet verecek Emniyet Müdürlüğü Merkez Amirliği için arsayı bedelsiz olarak tahsis etti.

Polis Merkezinin Arsası Belediye'den
Arsa bağışı için Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar belediyede bir araya geldi.
Denizli Valisi Erkmen, protokol öncesinde yaptığı açıklamada, kentin ülke genelinde güvenli iller sıralamasında en önde yer aldığını belirterek, "Denizli güvenlik açısından en güvenli illerin başında geliyor. Tabi bunda bir taraftan Denizli halkının devletine milletine bağlılığı diğer taraftan da arkadaşlarımızın üstün gayreti neticesinin etkisi var. Her şeyden önce çok güzel ve anlamlı bir protokolü imzalamaktayız. Belediye başkanımız başta olmak üzere belediye meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerin görülmesi için hep destek oldular. Şu anda da en güzel örneğini sunuyorlar. Orada insanlarımızın polis merkezine müracaat ettiklerinde ihtiyacın karşılanması için gereklidir" dedi. Denizli Belediyesi Başkanı Nihat Zeybekci de, Emniyet Müdürlüğü'nün gelişen şehrin ihtiyaçlarını karşılaması adına arsa talebinde bulunduğunu kaydetti. Daire müdürlerinin talebin karşılanması için yoğun bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Zeybekci, "Denizli, hızla gelişen ve gelişmekte olan bir il. Son yerel seçimden sonra Denizli Belediyesi merkez sınırları, seçim öncesi sınırlarımıza göre yaklaşık olarak 2 kat armış durumda. Dolayısıyla emniyetimizin sorumluluk sınırları da bu doğrultuda gelişti. En büyük nüfus hareketinin olduğu bölgeler de Üçler, Gümüşler, Umutkent 2 ve 3'ün olduğu bölgeler. Emniyet Müdürlüğü'nün oradaki bir amirliği için bizden talep ettiği arsayı Üçler eski belediye binasının olduğu alanın karşısındaki yeri vererek karşılamak istiyoruz. Arsa bin metrekare. Biz milletin malının sahipleri olarak milletin ihtiyaçları için benzer kurumsal işbirliğine her zaman hazırız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar devir protokolünü imzaladı.