Fenerbahçe'de Ankaragücü kupa mesaisi başladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün akşam Spor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün akşam Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 4-2 mağlup eden Sarı-lacivertliler, sabah Samandıra Tesisleri'nde kupa maçının hazırlıklarına start verdi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan idmanda Eskişehirspor maçında görev alan oyunculardan Semih Şentürk, Volkan Demirel, Joseph Yobo, Kazım Kazım ve Gökhan Gönül antrenmanı sahada yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz ve Alex de Souza ise içerde yapılan rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı bitirdi.

Diğer futbolcular ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan sakatlığı nedeniyle uzun süredir antrenmanlara katılmayan İlhan Eker ise takımlara birlikte antrenmanda yer aldı.

Sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu'nun tedavileri devam ederken, Niang, Dia ve Guiza ise sahada düz koşu idmanı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe, yarın öğleden sonra Ankaragücü maçı için Başkent'e giderek kampa girecek.