Kılıçdaroğlu: Başbakan'ı o koltuktan indireceğim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "O'nu indireceğim o koltuktan meraklanması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "O'nu indireceğim o koltuktan meraklanmasın" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Erdal İnönü'yü anma toplantısında konuşma yapmak için Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'ne geldi. İl Başkanı Berhan Şimşek ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile aynı minibüste gelen Kılıçdaroğlu, girişte basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın "Allah herkese böyle bir ana muhalefet partisi versin" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Sayın Başbakan burada gelip havalimanını görseydi, içine mi kapandı, dışarıya mı açıldı daha iyi görürdü." diye konuştu.

Basın mensuplarının "muhalefetin yetersiz kaldığını söylüyor ne diyeceksiniz?" sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "Sevinsin daha iyi ya. O'nu indireceğim o koltuktan meraklanmasın" diye karşılık verdi.