İzeltaş Bayiileri Ziynet Sali Ve Armağan Uzun'la Çoştu

İzeltaş kuruluşunun 42. yılında Türkiye Genelinde bulunan 160 bayisi ile Pop Star yarışmasında birinci gelen Sanatçı Armağan Uzun'un ve Ziynet Sali'nin sahne aldığı gecede kutladı.

İzeltaş Bayiileri Ziynet Sali Ve Armağan Uzun'la Çoştu
Türkiye genelinde 160 bayiinin aileleri ile birlikte katıldıkları gecede yaklaşık 320 kişi vardı. Gecede 2011 yılı hedeflerinin, yeni ürün yelpazesinin ve İzeltaş'ın yeni yatırımlarının anlatıldığı toplantının açılış konuşmasını, Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar'ın konuşmasından sonra kısa bir konuşmaları ile Onursal Başkan İsmet Yorgancılar, Genel Koordinatör Ertan Arbak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Dalan İzeltaş'ın kuruluşundan bu güne kadar hangi aşamalardan geçtiğini ve bayiler ile olan ilişkilerini anlattılar.
42 yıldır Türk Sanayisine hizmet verdiklerini ve bayilerinin en büyük destekçileri olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar; " İzeltaş siz değerli bayilerimizin özverileri ve destekleriyle bu güne geldik. 4 gün süren programın gala gecesi ise tam anlamıyla muhteşemdi. Kuruluşumuzun 42 yıl dönümüne katıldığınız için siz bayilerimize ve ailelerinize teşekkürlerimizi sunarım" dedi.
Gece, Armağan Uzun'un klasik Türk Müziği şarkılarıyla başladı. Ardından sahneye çıkan Ziynet Sali, konuklara unutulmaz saatler yaşattı. Türk Bayrağının renklerinin hakim olduğu salonda sahneye getirilen dev pastayı, sanatçılarla beraber kesen İzeltaş Yönetim Kurulu Üyeleri, gecenin sonunda 10. yıl marşını hep beraber söylediler.