Galatasaray'da Trabzonspor hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Galatasaray, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla bu ma

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Galatasaray, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Sarı - kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Gheorghe Hagi ve yardımcıları Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcular 1 No'lu Antrenman Sahası'nda bir araya geldi.

Isınma hareketleri ile başlayan idmanda genel olarak taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.1.5 saat süren antrenmanın son bölümünde taktik ağırlıklı maç yapıldı.

Antrenmanda Milan Baros, Hakan Balta ve Aykut Erçetin kondisyoner yönetiminde sahada çalıştılar.

Arda Turan ve Serkan Kurtuluş ise fizyoterapist eşliğinde kuvvetlendirme çalışmaları yaptı. Galatasaraylı oyunculardan Mustafa Sarp'ın 30. yaş günü nedeniyle antrenmanın ardından pasta kesildi. Mustafa Sarp takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından tebrik edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın saat 10.30'da yapacağı antrenman sonrasında öğle yemeğiyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Trabzonspor maçı için kampa girecek ve akşam saatlerinde 1481 Incentive Organisation'un düzenlediği THY'nın seferiyle Trabzon'a uçacak.