Suşehri Ülkü Ocakları Gece Düzenledi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı Murat Doğruyol, "Ülkü ocaklarının asıl görevlerinden bir tanesi, eğitim ve kültür çalışmaları bünyesinde yüksek öğretime mesleki kurslar ve orta öğretime kültürel dersler vermektir" dedi

Suşehri Ülkü Ocakları Gece Düzenledi
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanı Murat Doğruyol, "Ülkü ocaklarının asıl görevlerinden bir tanesi, eğitim ve kültür çalışmaları bünyesinde yüksek öğretime mesleki kurslar ve orta öğretime kültürel dersler vermektir" dedi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından, ilçede bulunan bir düğün salonunda 'Vadi Bozkurtları' adı altında gece düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede konuşan İlçe Başkanı Doğruyol, Ülkü ocaklarının çalışmalarına ve önemine değindi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından kısa süre sonra ilçede ücretsiz İngilizce kursu verileceğini belirten Doğruyol, "Eğitime verilen önem hiçbir zaman boşa gitmeyeceği düşüncesindeyim. Eğitim ve Kültür Vakfı ismini taşıyan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının asıl görevleri içerisinde yüksek öğretime mesleki kurslar ve orta öğretime kültürel dersler vermektir. Bizde bu yolda çizdiğimiz çizgiler doğrultusunda, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla kısa zaman içerisinde ücretsiz İngilizce kursu verilecektir" dedi.
Sanatçılar tarafından verilen konserin ardından, çerçeve içerisinde Osmanlı Devlet Turası olan tablo açık artırmayla satıldı. Geceye, Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Kürşad Ergün, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sivas Ocak Başkanı Alptuğ Kököz, Tokat'ın Reşadiye İlçesi Belediye Başkanı Rafet Erdem, Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazif Karkın, Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Celal Deniz, Giresun Şebinkarahisar eski Belediye Başkanı Lütfullah Akdoğan, Suşehri'nde bulunan siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'inde halı üzerine işlenmiş bir fotoğrafının da bir sandalye üzerinde bulunduğu Programa bayanların daha çok ilgi gösterdiği görüldü.