Gediz'de Sağlık Semineri Düzenleniyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Belediye ve Uşak Medicalpark Hastanesi işbirliği ile sağlık semineri düzenleniyor.

5 Kasım 2010 Cuma Günü saat 20.00'de Gediz Belediyesi Kültür Salonunda yapılacak olan sağlık seminerinde, tüm vatandaşlara yönelik temel sağlık bilgileri yanı sıra Gediz'de sıkça rastlanılan üroloji ve kalp hastalıkları konusunda uzman hekimler tarafından konferans verileceği ve geniş kapsamlı bilgilendirme yapılacağı bildirildi.
Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Uşak Medicalpark Hastanesi tarafından yapılan araştırmaya göre Gediz'den gelen kalp ve üroloji hastalarının daha çok artış gösterdiğinin tespit edildiğini söyledi.
Uşak Medicalpark Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Op. Dr. Okan Durmaz, Ürolog Op. Dr. İsmail Özdemir ve konularında uzman olan hekimlerin katılacağı seminerde ilçede artış gösteren kalp ve üroloji hastalıklarının çok yönlü olarak tartışılacağını belirten Başkan Saraoğlu, "Bu hastalıklardan şikayetlerin artması üzerine Uşak Medicalpark Hastanesi ile işbirliği yaparak bir sağlık semineri düzenledik. Halkımızın bu konularda bilinçlendirilmesini amaçlıyoruz. Ücretsiz olarak her vatandaşımızın katılabileceği seminerde merak edilen her şey konunun uzmanlarına danışılabilecek. Bu tarz bilgilendirme seminer ve konferansları yıl boyunca devam edecektir" dedi.