Chp İl Başkanı Kamu-sen'i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı İrfan Barış, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti

Chp İl Başkanı Kamu-sen'i Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı İrfan Barış, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. Barış, Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını, sivil toplum örgütlerine yönelik bu tür ziyaret ve istişarelerinin devam edeceğini söyledi.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, CHP İl Başkanı İrfan Barış ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretin kendilerine onur verdiğini söyledi. Yurdakul, bir meslek örgütü olduğunu belirttiği Türkiye Kamu-Sen'in partiler üstü bir sendika olduğunu bir defa daha vurguladı. CHP'nin ziyaretinin bu anlamda ayrı bir mana ifade ettiğini kaydeden Hüseyin Yurdakul, tek devlet, tek bayrak, tek millet ilkesiyle herkesi kucakladıklarını belirterek CHP İl Başkanı İrfan Barış'a teşekkür etti. İrfan Barış da, siyasi görüşü ne olursa olsun kentin sorunlarının ortak çözümü için toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket için geç de olsa harekete geçtiklerini söyledi. Hak arayanların haklı oldukları müddetçe CHP olarak yanlarında olduklarını ve olacaklarını söyleyen İrfan Barış, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul ile görev süresi içerisinde hiçbir tartışma ve polemik ortamının yaşanmadığını, CHP olarak kendilerine ayrı bir gözle bakmayıp tüm kongre vs davetlerine katıldıklarını, hatta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişinde kendisini Kamu-Sen il binasında ağırlamayı önerdiklerini belirterek teşekkür etti. "Tek Türkiye var" diyen İrfan Barış, "Her türlü kurum ve kuruluşlarla Türkiye Cumhuriyeti'nin tek devlet ve tek bayrak çatısı altında, ayrılıkçılığı hedef almayan kesimlerle birlikte hareket ederiz. Ülkenin CHP'ye ihtiyacı var" şeklinde konuştu. CHP İl Başkanı İrfan Barış, Kamu-Sen yönetimi ile gazetecileri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa Mustafakemalpaşa ilçesine yapacağı ziyarete davet etti.
"POLEMİK YOK, TEMSİLCİ BENİM"
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, sendika olarak her zaman maaşlarının yükseltilmesini talep eden bir sivil toplum örgütü olmadıklarını, bu şekilde tanınmak istemediklerini, sendikal mücadelelerinin yanı sıra toplumsal çalışmalarıyla anılmak istediklerini ifade etti. Hüseyin Yurdakul, Balıkesir'deki Kamu-Sen İl Temsilciliği ile ilgili yaşanan polemiklere de son verdi. Bu konunun belli çevrelerce kasıtlı olarak suistimal edilmek istendiğini anlatan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız'ın kendisini Balıkesir İl Temsilcisi olarak muhatap aldığını vurguladı. Hüseyin Yurdakul, "Balıkesir'deki il temsilciliği seçimlerine müdahale etmek isteyen siyasilerin insafsızca müdahalesinden dolayı genel merkez çok büyük sıkıntıya girdi ve seçimleri iptal etti. Anlam veremediğimiz şekilde birtakım arkadaşlar il temsilcisi olmadığımı iddia ediyorlar. 20 yıldır sendikacılık yapıyorum, 1994 yılında Balıkesir'de kurucu başkanlık yaptım. Yozgat ve İstanbul başkanlıkları yaptım. Balıkesir'de de sayın İsmail Ok'tan övgüleriyle görevi aldık. Yasal prosedür işliyor. Ben genel merkez ile temasa geçip Aralık ayında sandığın konulup seçim yapılmasını istedim. Şu anda Kamu-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul'dur. Basında farklı açıklamalarda bulunanları izan, insaf ve teşkilatlarına sahip çıkmaya çağırıyoruz. Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilciliğini ben dahil hiç kimse zaafa uğratamaz, buna gücü de yetmez. Balıkesir'de bu işin hem sahibi hem hizmetçisi biziz. Genel merkeze yazımı yazdım. Sayın Bircan Akyıldız'a Aralık ayında önümüze sandığın konulmasını istedim. Seçim yapacağız, Önce temayül yoklaması yapılacak ardından il temsilcisi atanacak. Sandıktan kaçmayın. Biz 1 bin üyeli büyük bir camiayız. Burası kimsenin babasının malı değil. Herkes konuşmasına dikkat etsin" diye konuştu.