Öğretmenlere Moral Gecesi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İlköğretim Okulu Aile Birliği ile bir yayın evi tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla 'moral gecesi' düzenledi.

Öğretmenlere Moral Gecesi
Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Saffan Bölükbaş, Kubilay İlköğretim Okulu Müdürü Osman Filik, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Okulu Aile Birliği Başkanı Levent Ocakdan, öğretmenler, emekli öğretmenler, Okulu Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Saffan Bölükbaş, en zor işin öğretmeni, öğretmene anlatmak olduğunu belirterek, fedakar çalışmalarından dolayı meslektaşlarını kutladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç yaptığı konuşmada, öğretmenliğin en kutsal meslek olduğunu, yeni nesillerin yetişmesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınılmadığını, çocukların Başöğretmen Atatürk'ün izinde iyi birer insan olarak hazırlamak için çalışıldığını kaydetti.
Emekli öğretmenlere, İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu'na plaketlerin sunulmasının ardından davetlilere yemek ikram edildi.
Müzik öğretmenleri Hicran Şentürk Yılmaz ve Emre Yılmaz sahneye çıkarak çeşitli parçalar seslendirdi. Daha sonra sahne alan mahalli sanatçı Korhan, geceye katılanları eğlendirdi.