İstanbul BŞB -Fenerbahçe maçı ayrıntıları

Geçtiğimiz hafta Bucaspor'u 5 golle geçen Fenerbahçe 14. haftada Olimpiyat Stadında İBB ile karşı karşıya geliyor. İstanbul BŞB -Fenerbahçe maçı için tıklayınız. İstanbul BŞB -Fenerbahçe maçı ayrıntıları buradan öğrenin. İşte İstanbul BŞB -Fenerbahçe maçı ilk 11'leri. İstanbul BŞB -Fenerbahçe maçını canlı anlatım olarak izleyebilirsiniz.

İstanbul BŞB -Fenerbahçe maçı ayrıntıları
Buca galibiyetinin ardından zirveye bir adım daha yaklaşan sarı-lacivertliler lige çıktığı günden bu yana kendisine ters gelen İBB'ye konuk oluyor. Fenerbahçe bu zorlu müsabakada galibiyeti hedeflerken, Abdullah Avcı yönetimindeki İBB de rakibinden puan kapmayı amaçlıyor.

Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den HD olarak yayınlanacak karşılaşamda Halis Özkahya düdük çalacak.

İSTANBUL BŞB-FENERBAHÇE:

STAT: Olimpiyat
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV

İSTANBUL BŞB: Oğuzhan, Cihan, Serhat, Mahmut, Ekrem, Zeki, Efe, İbrahim, Holmen, Tum, İskender
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, A.Santos, Mehmet Topuz, Christian, Gökay, Stoch, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

LUGANO YOK, GÖKHAN'IN DURUMU MAÇ GÜNÜ BELLİ OLACAK

Fenerbahçe'de 3 maçlık cezası biten Uruguaylı savunma oyuncusu Lugano'nun bu kez de sakatlık engeline takıldığı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın oynanacak karşılaşmada arka adalesindeki sorun nedeniyle forma giymesinin çok zor olduğu kaydedildi.

Arka adalesindeki sorun nedeniyle tedavisine devam edilen Lugano'nun yokluğunda teknik direktör Aykut Kocaman'ın Gaziantepspor ve Bucaspor maçında görev verdiği Bekir-Yobo ikilisini birlikte oynatmaya devam edeceği kaydedildi. Bu arada sakatlığı nedeniyle tedavi süreci devam eden sağ bek Gökhan Gönül'ün durumunun da henüz netlik kazanmadığı ve son kararın maç günü karar verileceği belirtildi.

GENÇ GÖKAY FORMA PEŞİNDE

Süper Lig'deki son Bucaspor sınavında 90 dakika sahada kalan Gökay, hocasından bundan sonraki süreçte de forma bekliyor. Antrenmanlarda A Takım'la çalışan ve yakından izlenen genç yıldıza takımdaki abileri de büyük ilgi gösteriyor.

HASAGİÇ VE MARTİN KUS İYİLEŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Taner Gülleri, Marcus Vinicius Cesario, Serhat Gülpınar, Ergün Berişa, Marcus Barbosa, Metin Depe ve Can Arat'ın yarınki maçta forma giyemeyeceği bildirildi. Sakatlığı geçen kaleci Kenan Hasagic ile Martin Kus hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek.