Gaziantepspor:1 - Trabzonspor: 2 (İlk Yarı)

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Bünyamin Gezer, Baki Tuncay Akkın, Cem Hanoğlu

Gazianotepspor: Karcemarskas, Yalçın, Emre Güngör, Murat Ceylan, İvan De

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Bünyamin Gezer, Baki Tuncay Akkın, Cem Hanoğlu

Gazianotepspor: Karcemarskas, Yalçın, Emre Güngör, Murat Ceylan, İvan De Souza, Jorginho, Şenol, Serdar Kurtuluş, İsmael Sosa, Orhan Gülle, Popov

Trabzonspor: Onur, Serkan Balcı, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Alenzinho, Burak Yılmaz, Avelon Coelho (Jaja), Umut Bulut

Goller: Dk 3 Egemen (Kendi Kalesine) (Gaziantepspor), Dk 30 ve 40 Burak Yılmaz (Trabzonspor)

Kırmızı kart: Serdar Kurtuluş (Gaziantepspor)

Sarı kart: Dk 25 Jaja, Dk 30 Burak Yılmaz (Trabzonspor)

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor, deplasmanda Gaziantepspor karşısında ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İki takım arasındaki zorlu karşılaşmayı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de izledi.

3. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada Gaziantepspor'un kullandığı köşe atışında Yalçın kafayla doldurdu. Meşin yuvarlağı önünde bulan Emre Güngör'ün vuruşunda Egemen ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi. 1-0.

12. dakikada Gaziantepspor Popov ile ikinci gole yaklaştı. Soldan aldığı topu Trabzonspor ceza sahasına kadar sürükleyen Popov kötü vurunca meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

19.dakikada hızlı gelişen Trabzonspor atağında Alanzinho sağda bekleyen Burak Yılmaz'a gönderdi. Bu futbolcunun sert şutu kaleci Karcemarskas'a çarparak kornere çıktı.

30. dakikada konuk ekip deplasmanda beraberliği yakaladı. Bu dakikada Jaja'nın pasıyla topla buluşan Burak'ın yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1.

38. dakikada, Trabzonspor penaltı kazandı. Selçuk, Gaziantepspor ceza sahası içinde Serdar Kurtuluş tarafından düşürülünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Karara tepki gösteren Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, trübüne gönderildi.

40.dakikada Trabzonspor penaltı vuruşunu Burak ile kullandı. Bu futbolcunun vuruşu kalecinin solundan ağlarla buluştu. 1-2

Maçın ilerleyen dakikalarında önemli pozisyon olmayınca maçın ilk yarısı lider Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.