Trabzonspor, Gaziantep'te telafi peşinde

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Gazientepspor maçını kazanıp zirvedeki yerini korumak istiyor. Geçt

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Gazientepspor maçını kazanıp zirvedeki yerini korumak istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Eskişehirspor maçındaki beraberlikle 6 haftalık galibiyet serisi son bulan bordo-mavililer, zorlu Gaziantep deplasmanında alacağı galibiyetle geçtiğimiz haftaki kaybı da telafi etmeyi hedefliyor.

Karadeniz temsilcisi, zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı son idmanla tamamladıktan sonra Gaziantep'e gitti. THY'ye ait özel uçakla saat 14.00'te Trabzon Havalimanı'ndan hareket eden bordo-mavili kafilede 20 futbolcu yer alıyor. Sakatlığı devam eden Glowacki ve Tayfun Cora kadroda yer almıyor. Bu arada, teknik direktör Şenol Güneş, Eskişehirspor maçında oyundan alındıktan sonra gösterdiği tepki nedeniyle eleştirilerin odağına oturan ve sakatlığı nedeniyle de hafta başındaki idmanlarda takımdan ayrı çalışan Engin Baytar'ı da Gazintepspor kadrosuna dahil etti.

Trabzonspor'un 20 kişilik Gaziantep kafilesinde şu oyuncular bulunuyor; İbrahima Yattara, Selçuk İnan, Umut Bulut, Egemen Korkmaz, Serkan Balcı, Jaja, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Onur Kıvrak, Tolga Zengin, Ferhat Öztorun, Gustavo Colman, Alanzinho, Mustafa Yumlu, Giray Kaçar, Burak Yılmaz, Barış Ataş, Hrvoje Cale, Zafer Yelen ve Sezer Badur.

-49. MÜSABAKA-

Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın yapacakları maç ile ligde 49. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek iki takım arasında yapılan 48 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 24-10 üstünlüğü bulunuyor. 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Söz konusu maçlarda Trabzonspor'un attığı 82 gole, Gaziantepspor 46 golle karşılık verdi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak müsabakaya Trabzonspor'un şu 11'le çıkması bekleniyor; Onur, Egemen, Giray, Serkan, Cale, Colman, Selçuk, Burak, Jaja, Alanzinho, Umut