Kars İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş, Alparslan Koleji, Kars'ın Eğitimine Kalite Getirmiştir

Kars Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, özel okulların eğitimin bir parçası olduğunu, devletin yükünün bu şekilde azaldığını belirtti.

Kars Öz

Kars Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, özel okulların eğitimin bir parçası olduğunu, devletin yükünün bu şekilde azaldığını belirtti.

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji ve FEM Dershaneleri'nin Öğretmenler Günü nedeniyle kolejde düzenlediği kaynaşma yemeğinde konuşan Milli Eğitim Müdürü Aktaş, programın kaynaşmak ve tanışmak adına büyük bir vesile olduğunu ifade etti. Yemekte fikir alışverişinde bulunacaklarını vurgulayan Aktaş, "Özel okulların ismi özeldir, ama milli eğitimde yeri çok büyüktür. Özel oldukları için imkânları çok büyüktür. Özel okullar eğitim sisteminin bir parçasıdır. Devletin yükünü bu şekilde azaltıyorlar. Özel Sultan Alparslan Koleji'nin de Kars'ta güzide bir okul olduğunu görüyorum." dedi.

Duygu, düşünce ve hedefleri aynı olan meslektaşlarıyla bir araya gelmek, tanışmak ve kaynaşmak adına böyle bir program düzenlediklerini ifade eden Okul Müdürü Hüseyin Çelik ise eğitimcilerin bir araya gelip el ele verdiği zaman büyük işler başaracağını dile getirdi.

Yemeğe İl Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, ilköğretim müfettişleri ve okul müdürleri katıldı.

FEM VE ANAFEN DERSHANELERİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ANLAMLI KUTLAMA

Bu arada FEM ve Anafen Dershaneleri bu yıl öğretmenler gününü farklı ve anlamlı bir etkinlikle kutladı. Kars'ta görev yapan bütün öğretmenlere üzerinde isimleri yazılı ve içlerinde kahve ve çikolata bulunan hediye paketleri verildi. FEM Dershanesi Müdürü Yavuz Saygılı, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak, "Amacımız, öğretmenlerimiz tarafından unutulmamak ve hoş bir seda bırakmaktır." dedi.