Revire dönen Gençlerbirliği'ne A2 takımından takviye

Son haftalarda yaşanan sakatlıklar sonrası 12 oyuncusundan yoksun kalan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ralf Zumdick A2 takımından 4 oyuncuyu antre

Son haftalarda yaşanan sakatlıklar sonrası 12 oyuncusundan yoksun kalan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ralf Zumdick A2 takımından 4 oyuncuyu antrenmana aldı.

Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak başkent ekibinde sakat futbolcuların sayısı 12'ye çıkınca A2 takımından 4 oyuncu A takımla antrenmana çıktı. Zorlu Sivasspor maçı öncesi ligde sıralama açısından zor günler yaşayan kırmızı-siyahlı takımda teknik heyet sakat futbolcular nedeniyle takım kurmakta zorlanıyor. Sakat oyuncuların büyük bölümünün kadronun değişmez isimler olması ise Sivasspor maçı öncesi teknik heyeti düşündürüyor.

Sabah yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Zec, Jedinak, Jurri, Harbuzi, Mustafa, Cem Atan, Aykut ve Stewart katılmazken hafif sakatlığı bulunan Serdar, Kulusic, Orhan ve Mahmut ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik direktör Ralf Zumdick sabah yapılan çalışmaya A2 takımından Doğan, Emre, Uğur ve Frank'ı dahil etti.

Öte yandan günün ilk idmanında oyuncular kondisyon ağırlıklı çalıştı. Düz koşu ile başlayan antrenman kültürfizik ve ısınma hareketleriyle devam etti. Daha sonra yarı sahada el topu oynayan oyuncular antrenmanın ikinci bölümünde iki gruba ayrıldı. İlk grup koordinasyon ve dayanıklılık çalışması yaparken diğer grup ise dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Gençlerbirliği akşam yapacağı çalışma ile Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek.