Adliye Çalışanları Bayramlaştı

Bursa'da adliye çalışanları, 9 günlük bayram tatilinin ardından törenle bayramlaştı.

Adliye Çalışanları Bayramlaştı
Adliye kafeteryasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, adalet çalışanlarını bir araya getirdi. Uzun tatilin ardından ilk mesai günündeki törende konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek, milli bayramların dostluk, kaynaşma ve dayanışma açısından büyük fırsat olduğunu söyledi. Gürlek, "Kurban bayramını bütün meslektaşlarımız, avukatlar ve adliye çalışanları ile birlik ve beraberlik içinde kutluyoruz. Bu bayramlar, milli duyguları pekiştiriyor. Kaynaşma açısından çok büyük fırsat. Dini bayramlarımız, milli beraberliği de sağladığı için son derece önemli. Bayram sonrası yaptığımız
bu tören, aynı zamanda çalışanlar arasında kaynaşmayı da pekiştiriyor" dedi.
Baro Başkanı Zeki Kahraman ise, milli bayramlar ile dini bayramların, birlik, beraberlik ve dostluğun pekişmesi açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Adliye camiası içinde hakim, savcı, avukat ve adliye çalışanları arasındaki uyum son derece iyi. Bu bayramlaşma, hukukçu meslektaşlarımızla bir araya gelmemize vesile oldu. Doğru ilişkiler doğuyor. Karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış, hukuka da yansıyor. Bu vesileyle herkesin bayramını yeniden tebrik ediyorum" diye konuştu.
Törene, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Necati Türe, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Yılmaz, adliyede görevli hakim, savcı, avukatlar ile adliye personeli katıldı.