Şehzade Mehmet Koleji Güreş Takımı Fırtına Gibi

İzmir Güreş İl Temsilciliği tarafından 12-13 Kasım 2010 tarihlerinde İzmir-Gaziemir Kapalı Spor Salonunda "10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA" anısına yapılan 15-16 yaş grubu Yıldızlar Greko-Romen Güreş Müsabakalarında Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri iki birincilik bir ikincilik ve dört üçüncülük ile toplam yedi madalya kazandıla

Şehzade Mehmet Koleji Güreş Takımı Fırtına Gibi
İzmir Güreş İl Temsilciliği tarafından 12-13 Kasım 2010 tarihlerinde İzmir-Gaziemir Kapalı Spor Salonunda "10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA" anısına yapılan 15-16 yaş grubu Yıldızlar Greko-Romen Güreş Müsabakalarında Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri iki birincilik bir ikincilik ve dört üçüncülük ile toplam yedi madalya kazandılar.
Müsabakalarda 76 kg. da Emre Karaca ve 100 kg. da Hüseyin Özcan birinci, 100 kg. da Kadir Tunç İkinci, 46 kg.da Necati Furkan Çalışkan, 50 kg.da Bilal Güler, 54 kg. da Enes Şanal ve 63 kg.da güreşen İsmail Karataş Üçüncü oldular. Şampiyonada dereceye giren güreşçilere törenle madalyaları verildi.
Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer Gök yaptığı açıklamada "Güreş alt yapısı sağlam bir okuluz. Bu müsabakalar öğrencilerimiz için iyi bir deneyim oldu. Hedefimiz yaş gruplarında Türkiye Şampiyonluğu çıkarmak. Türk güreşine alt yapıda yeni yetenekler kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz" dedi.