Barajda boğulan gençlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi

Başakşehir Şamlar Barajı'nda balık tutarken boğularak hayatını kaybeden gençlerin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Gençlerden Fikret Eymür'ü

Başakşehir Şamlar Barajı'nda balık tutarken boğularak hayatını kaybeden gençlerin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Gençlerden Fikret Eymür'ün cenazesi Tokat'a, Coşkun Yozgat'ın cenazesi ise Yozgat'a gönderildi.

Başakşehir balık tutmak için gittikleri Şamlar Barajı'nda boğularak hayatlarını kaybeden Fikret Eymür ve Coşkun Yozgat'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Gençlerden Fikret Eymür'ün cenazesi önce İkitelli cemevine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından yakınları Eymür'ün cenazesini toprağa vermek üzere memleketi Tokat'a götürdü.

Eymür'ün arkadaşı Coşkun Yozgat'ın cenazesi ise önce Şahintepe Merkez Camii gasilhanesine getirildi. Daha sonra cami önünde kılınan cenaze namazının ardından helallik için baba evine getirildi. Babası Yakup ve annesi Gülbahar Yozgat, oğullarının cenazesini göz yaşları içinde karşıladı. Burada bekleyen yakınları ve mahalleliden alınan helalliğin ardından Coşkun Yozgat'ın cenazesi memleketi Yozgat'a gönderildi.