Vali Karaloğlu, Kimsesiz Çocuklarla Bayramlaştı

Van Valisi Münir Karaloğlu, Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklarla bayramlaşarak, harçlık ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Vali Karaloğlu, Kimsesiz Çocuklarla Bayramlaştı
Vali Karaloğlu, resmi bayramlaşma programı çerçevesinde Edremit ilçesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklarla bayramlaştı. Beraberindeki Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, vali yardımcıları Atay Uslu, Hüseyin Demirbaş ve Nurullah Ertaş'la birlikte Sevgi Evleri'ne gelen Vali Karaloğlu'nu kapıda çocuklar çiçekle karşıladı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ve uzun süre yürümekten zorluk çeken Karaloğlu, çocukların tek tek bayramını kutladı. Çalınan müzikle milletvekili Türkmenoğlu ile birlikte halay çeken Vali Karaloğlu, daha sonra toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma programına katıldı. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün 2010 yılı faaliyet programının yer aldığı sinevizyonu izleyen Karaloğlu, daha sonra çocuklara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Van'da Sevgi Evleri'ndeki imkanlara sahip olmayı arzu eden yüzlerce çocuk olduğunu anımsatan Karaloğlu, "Ne mutlu sizlere ki sıcak bir yuvanız var. Sevgi eviniz var. Sizinle ilgilenen öğretmenleriniz var. Anneleriniz var. Sizin bu imkanınıza sahip olmayan yüzlerce çocuk olduğunu unutmadan bu bayramı geçirmenizi temenni ediyorum. Onlar için de iyi dileklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Ben hepinizin bayramını kutluyorum, hepiniz gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından Vali Karaloğlu, beraberindekilerle çocuklara zarf içine bırakılan bayram harçlıklarını ve hediye paketlerini dağıttı.