Kavgayı ayırmak isteyen polis memuru ağır yaralandı

Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için olay yerine giden polis memurlarından biri ağır yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru Erdi

Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için olay yerine giden polis memurlarından biri ağır yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru Erdinç Karagöz'ün durumu ise ciddiyetini koruyor. Polisi yaralayan Cuma Ertugay isimli şahıs ise polislerin açtığı ateş sonucu yaralandı. Ertugay kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesi Melik Ahmet Caddesi Lalebey Sokak'ta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında kavga çıktı. Kavgaya müdahale etmek amacıyla olay yerine giden Erdinç Karagöz adlı polis memuru karnına isabet eden mermiyle ağır yaralandı. Yunus ekipleri açılan ateşe karşılık vererek, saldırgan Ertugay'ı yaralı olarak ele geçirdi.

Ağır yaralı polis memuru Erdinç Karagöz, Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Karagöz için telsizden anons yapıldı. Kısa sürede Karagöz'ün çok sayıda meslektaşı kan vermek için hastaneye gitti. Burada ilk müdahalesi yapılan Karagöz daha sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Kurşunun polis memuru Karagöz'ün karnına isabet ettiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Bu arada polise kurşun sıkan ve kaçmak isterken açılan ateşle yaralanan Cuma Ertugay kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.