Milletvekili Yılmaz Tunç bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, beraberinde İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcısı Bekin Sezgin, İl Genel Meclisi Üyesi Sefai Di

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, beraberinde İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcısı Bekin Sezgin, İl Genel Meclisi Üyesi Sefai Dikyurt ve Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil ile Arıt beldesine ve çevre köylerine bayram ziyareti yaparak, hemşehrileriyle bayramlaştı.

Arıt Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu ve Belediye Meclis üyeleriyle bayramlaşan Milletvekili Tunç, Arıt belde merkezinde kahvehaneleri ve esnafları ziyaret ederek, Arıt halkının bayramını tebrik etti. Arıt belde merkezindeki bayram ziyaretlerinin ardından Aydınlar köyüne geçen Milletvekili Tunç, burada da köy kahvelerinde bulunan köylülerle bayramlaştıktan sonra Esbey Köyü muhtarının evine giderek, burada köylülerle bayram yemeğinde bir araya geldi. Milletvekili Tunç, Arıt ve Aydınlar köyünün ardından Kayadibi kavlak, Kayadibi Çavuş, Sipahiler, Alibaş, Hasanlar, Epçiler, Tabanözü, Akçalı köylerini ziyaret ederek, köylülerle bayramlaştı.

Milletvekili Tunç, bayram ziyaretleri sırasında Alibaş ve Epçiler köylerinde başlayan taşkın koruma ve dere ıslah inşaatlarında da incelemelerde bulundu. Köylüler taşkın koruma ve dere ıslah çalışmalarından dolayı Milletvekili Tunç'a teşekkür etti. Milletvekili Tunç, beraberinde İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan ve İl Genel Meclisi Üyesi Recep Kantarcıoğlu ile Bartın merkez ilçeye bağlı Budakdüzü köyüne giderek, evlere çat kapı bayram ziyareti yaptı, yer sofrasında köylülerle bayram yemeği yedi.