Ebru Gündeş Sarıgerme'de Tatilcileri Coşturdu

Muğla'nın Ortaca İlçesi Sarıgerme Tatil Köyü'nde Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş, tatilcileri coşturdu.

Ebru Gündeş Sarıgerme'de Tatilcileri Coşturdu
Sarıgerme Tatil Köyü'nde bulunan Hilton Dalaman Hotel'de sahne alan Ebru Gündeş, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansı ve söylediği şarkılarla tatilcileri coşturan Ebru Gündeş, Sezen Aksu, Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses'e ait şarkıları seslendirdi.
Konser öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Yeni albüm çalışmaları hakkındaki soruları da yanıtlayan Gündeş, "Albüm çalışmaları çok güzel gidiyor. Kısa zaman içerisinde albümü tamamlayacağız. Yeni albümde Orhan Gencebay yok ama, Sezen Aksu, Serdar Ortaç, Gökhan Tepe'den üç şarkı olacak. Şu anda 11 şarkı düşünüyoruz. Orhan Çencabay'ı da koyabiliriz. O zaman 12 şarkıya çıkar."dedi.
Evlilik ve çocuk yapma konusunda ise; " Şuanda düşünmüyoruz. Bu işler planlama ile olmuyor. Allah'ın takdirine kalmış bir şey. Her şey olabilir. Allah bilir, Allahın yazdığı şekilde olur" dedi.
Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş'in Hilton Dalaman Otel'in Genel Müdürü Ceylan Dursunoğlu ise konser orgasnizasyonu için şunları söyledi; "Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş davetimizi geri çevirmedi. Çok güzel bir konser oldu. Türkiye'nin her tarafından gelen misafirlerimizi ağırladığımız için çok mutluyuz"dedi.