Yerlikaya ve Otyakmaz, kurdela kesti

İstanbul'daki Sivas'ın önde gelen isimlerinin bir araya gelerek oluşturduğu ve Sivas Platformu'nun organize ettiği 'Sivas Tanıtım Günleri'nin açılışın

İstanbul'daki Sivas'ın önde gelen isimlerinin bir araya gelerek oluşturduğu ve Sivas Platformu'nun organize ettiği 'Sivas Tanıtım Günleri'nin açılışında spor, siyaset ve işadamları bir araya geldi.

Feshane'de gerçekleşen etkinliğin kurdelasını Asrın Güreşçisi ünvanlı Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, İstanbul Valisi H. Avni Mutlu ile Sancaktepe Belediyesi ve Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem birlikte kesti. Sivas'ı tanıtma adına yapılan dev kültürel etkinliğe katılım için yurdun dört bir yanından vatandaşların Feshane'ye akın etmesi Başkan İsmail Erdem'i bir hayli mutlu ederken, Sivas'ın tüm ilçelerinin stand açtığı Feshane'de ziyaretçi sayısı toplam 50 bin kişiyi bulduğu açıklandı.

BAKAN ÇAĞLAYAN'A KAŞKOL VE KİTAP

Yoğun ilgi gören etkinliğin ikinci gününde ise ziyaretçiler arasında yerini alan Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, tüm standları gezerken özellikle Sivasspor standı ve Sancaktepe Belediyesi Standı'nda büyük ilgi gösterdi. Yetkililer bir süre Bakan Çağlayan'la bir süre sohbet ederken, kendisine Sivasspor kaşkolu ve Sancaktepe Tarihi adlı kitap hediye ettiler.

Bu arada Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem, organizasyonla ilgili olarak, "Her kesimden ziyaretçilerimiz oldu; yediden yetmişe Sivaslı ve Sivas sevdalısı vatandaş bizleri yalnız bırakmadı. Önümüzdeki seneler de düzenleyerek etkinliği geleneksel hale getireceğiz." dedi.

Bakan Çağlayan ise Sivas Günleri etkinliğini düzenleyen Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem'e organizasyonun kusursuz olduğunu söyleyip teşekkür etti.

Öte yandan Sivasspor'un kötü gidişatı hakkında sorulan sorulara Sivasspor Başkanı Odyakmaz, ilerleyen günlerde takımın kendisini toparlayacağını ve ligde hakedilen yerde olacaklarını kaydederek karşılık verdi.