AK Parti'li Dilek: Siyasete Isparta'da devam etmek istiyorum

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Isparta Milletvekili Sait Dilek, 2011 yılındaki milletvekilliği seçimlerinde adaylığını açıklamak için erken olduğu

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Isparta Milletvekili Sait Dilek, 2011 yılındaki milletvekilliği seçimlerinde adaylığını açıklamak için erken olduğunu söyledi.

Sait Dilek, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Isparta'ya yapılan yatırımları anlatı. Dilek, burada yeni dönemde tekrar aday olup olmayacağı yönündeki soruları cevapladı. Siyasete Isparta'da devam etmek istediğini belirten Dilek, "Bu konu ile ilgili şu anda çalışıyoruz. Şimdiden bir şeyler söyleyerek çalışmalarımızı sekteye uğratmanın bir anlamı yok. Günü geldiğinde bakarız, bize talep varsa isteniyorsa bizim için hayırlısı olacaksa ailemizde istiyorsa o zaman ona göre karar veririz." dedi. Dilek, seçildiği dönemin hakkını vermek için son güne kadar çalışmakla yükümlü olduklarını, kendisinin bunu yerine getirmeye çalıştığını belirtti.

Isparta'nın turizmde, sağlıkta, ciddi yatırımlar aldığını belirten Dilek, 600 yataklı sağlık kompleksinin temelinin belediyenin engellemelerine rağmen görev süreleri içinde mutlaka temelinin atılacağını kaydetti.

Dilek, "2011 Keçiborlu Ovası'nda damla sulamaya geçmesi hedeflenecek. Eğirdir de özel hüküm belirleme çalışmaları tamamlandı. Binlerce kişinin sorunu çözülecek. Davraz Kayak Merkezi için gönderilen 2 milyon liralık ödenekle 40 gün uzatacak üçüncü telesiyej hayata geçirildiğinde iki, üç tane daha otel yapılacak. Isparta Atatürk Stadyumunun çevre düzenlemesi ve ışıklandırılması için ek ödenek geldi." dedi.

Isparta'nın tüm merkez ve köylerini kilit parke ile donatacaklarını ifade eden Dilek, bunun dışında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nin 12 milyon liralık borcundan dolayı aldığı bir malzemenin fiyatını bir yılda ancak ödeyebildiğini anlattı. Dilek,12 milyon liralık borcun ödenerek, fakültenin daha etkin hale geleceğini kaydetti.

Isparta'da hayvancılık kredisinden 506 ailenin yararlanarak yaklaşık 32 bin hayvan edinildiğini ifade eden Dilek, 2 bin kişinin projesi devam ettiğini anlattı.

Dilek, "Hızlı tren noktasında ise Isparta ve Burdur'un orta noktasında bir istasyon oluşturulacak. Bu konuda mantıklı bir yol bulacağız. Önemli olan bu projenin hayata geçirilmesidir." şeklinde konuştu.