Cesur Anastacia'dan mütavazi istekler!

13 Kasım 2010 Çarşamba gecesi Kıbrıs'ın ilk Premium Hotel'i Cratos Premium Port'ta sahne alacak olan düny...


13 Kasım 2010 Çarşamba gecesi Kıbrıs'ın ilk Premium Hotel'i Cratos Premium Port'ta sahne alacak olan dünyaca ünlü şarkıcı ANASTACIA Türk sanatçıları kıskandıracak mütevazi istekleriyle şaşırtıyor...

Kafeinsiz diet kola, elektrikli çaydanlık, buhar nem alıcı, Haribo meyveli jelibon, patates cipsi, Walkers Shortbread bisküvi, DVD oynatıcı (ABD, Birleşik Krallık ve Avrupa'dan DVD'leri oynatabilmelidir) Anastacia'nın istek listesinde bulunmaktadır.
11 Kasım Perşembe günü saat 16:50 de 23 kişilik ekibiyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacak olan Anastacia'nın sadece malzemeleri için ise 5 tır gelecek. 2 gün boyunca İstanbul şehir gezisi yapacak olan sanatçı 7.000 kişi kapasiteli Akdeniz'in yeni eğlence merkezi Port Cratos 'ta 13 Kasım'da gerçekleşecek olan  konseri için Kıbrıs'a uçacak.

Cratos Premium'da içinde kendine ait SPA'sı bulunan King Suit'te konaklayacak olan Anastacia konseri için İstanbul ve çevre ülkelerin jet sosyetesinin dışında Kıbrıs Rum kesiminden de oldukça yüksek sayıda rezervasyon alındı.

FARKINDALIK YARATIN...
Kıbrıs'ın ilk "premium" oteli Cratos Premium, açılışından bu yana adaya canlılık getirdi. Özellikle İstanbul jet sosyetesinin akınına uğrayan Cratos Premium, yabancı konukların da Kıbrıs'daki ilk tercihi. 220 Milyon Dolar yatırım bedeliyle (Güney Kıbrıs dahil) adanın en büyük turizm yatırımı olan Cratos Premium, konuklarını otel, SPA, restoran ve Casino hizmetlerinde premium kaliteyle buluşturuyor.

Â