Didim'de Kızılayın Kan Bağışına Öğrencilerden Manevi Destek...

Türk Kızılay Derneği Didim Şubesi'nin her ay düzenlediği Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası Merkez Camii önünde gerçekleştirildi

Didim'de Kızılayın Kan Bağışına Öğrencilerden Manevi Destek...
Türk Kızılay Derneği Didim Şubesi'nin her ay düzenlediği Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası Merkez Camii önünde gerçekleştirildi. Kan Bağışı kampanyasına Atatürk İlköğretim Okulundan bir grup öğrencide Kızılay yelekleri giyerek destek verdiler.
Türk Kızılay Didim Şubesinin her ay düzenlediği Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası Merkez Camii önünde gerçekleştirildi. Kan alımın Kızılay Tır'ın da yapılırken, Atatürk İlköğretim Okulunda bir grup öğrencide Kızılay yelekleri giyerek vatandaşa kan bağışı çağrısında bulundu. 2 gün süren kan bağışına Didimliler yoğun ilgi gösterirken, Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Osman Zeki İsmailoğlu gösterilen duyarlılıktan dolayı Didimlilere teşekkür etti.
Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin de gönüllü olarak kan bağışında görev aldıklarını belirten İsmailoğlu "Öğrencilerimize küçük yaşlarda kan bağışı önemini anlatmaya çalışıyoruz. Bu anlamda onlarda buraya gelerek manevi destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz."dedi. Öğrencilerden Barış Kabacan ise kan bağışının önemli olduğunu söylerken, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.