F.Bahçe Konyaspor'a hazırlanıyor

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda oyuncular 4'erli gruplar halinde top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenmanda 2 takım halinde yapılan top kapma çalışmasının ardından oyuncular bire bir, ikiye iki top kapma mücadelesi verdiler. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi. Antrenmanın ikinci bölümü yoğun yağmur altında geçti.

Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Ertan Ersu kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştılar. Kaleciler daha sonra dar alanda yapılan çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Antrenmana milli takımlarında bulunan oyuncuların yanı sıra, tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza katılmadı. Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde, sol ayak baş parmağında tırnak batması sonucu küçük bir operasyon geçiren Gökhan Ünal ile Selçuk Şahin'in tedavisine tesislerde devam edildi. Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Aslan ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra Uğur Boral ile Berk Elitez'in de tedavilerine tesislerde devam edildi.

Sarı-lacivertli futbolcular, 9 Ekim Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah saat 11.00'de basına açık olarak yapılacak antrenmanla, Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.


İHA