Başkan İnci Yerelsen'i Ağırladı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, YERELSEN üyelerini Bayraktepe'de ağırladı.

Genel Başkanlığını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU'nun yaptığı ve genel merkezi Kocaeli'de olan Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası (YERELSEN); üyesi bulunan belediye ve belediye iştiraklerinin başkanları Hendek Belediyesi Bayrektepe Tesisleri'nde biraraya geldiler. Yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantıya ev sahipliğini Hendek Belediye Başkanı Ali İnci yaptı. YERELSEN'in üyelerinin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak ve sendikanın faaliyetleri hakkında bilgi vermek için düzenlenen toplantıya katılım yüksek oldu.
Toplantıya Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Belediye Başkanları Sakarya MÜSİAD Başkanı Halit İnci ve Başkan İnci'nin Fildişi Sahillerinden misafiri olan Sanayi Bakanı Moussa Dosso ve beraberinde Abou Dosso ve Bright Kone katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Sendikamızın ortak masraflarını sizlerden aldığımız aidatlarla yapıyoruz. Sizlerden aldığımızı yine sizlere hizmet olarak veriyoruz. Bu durumda gayet iyiyiz. Tekrar hoş geldiniz diyor ve toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
YERELSEN Genel Sekreteri Avukat Mümtaz Uzun, katılımcılara YERELSEN faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Toplantıda bir konuşma yapan Başkan İnci " YERELSEN'i ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduk, hoş geldiniz. Kocaeli, Düzce ve Sakarya'dan katılım oldu. YERELSEN'in birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerini sürdürmesi güzel bir olay. İnşallah buradan iyi duygularla ayrılırsınız. Fildişi Sahilleri'nden de Sanayi Bakanımız aramızda. Kendileri İnci Grup Başkanı Halit İnci'nin misafiri olarak ilçemizde bulunmaktadır. Bakanımız ve misafirlerini ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk" dedi.
Fildişi Sanayi Bakanı Moussa Dosso da bir konuşma yaparak, Türkiye'ye üçüncü gelişi olduğunu belirterek "Türkiye ile güzel Hendek'e ilk gelişim. İnci Grup'un daveti üzerine geldik. Gösterdiğiniz ilgiden çok memnun kaldık. Toplantınız birlik ve beraberlik anlamında çok güzel. Fildişi bu yıl ilk toplantıya katıldı. Bundan sonra YERELSEN'in toplantılarına da katılmak isteriz. Bizler de sizleri ülkemize davet ediyoruz. Fildişi ve Türkiye'deki bağlarımızın devam etmesini istiyoruz. Vali beye, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'ye ve sizlere teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.
Sakarya Valisi Mustafa Büyük de bir konuşma yaparak, "Hendek'te böyle güzel bir toplantıyı, bir de Fildişi Sahilleri'nden Sanayi Bakanımızın olması tamamlıyor. Artık Türkiye her anlamda hem dünyayı kendisi için küçülttü, hem de kendisini büyüttü. Çok farklı yerlere doğru gidiyoruz. Hepinizin büyük bir heyecanla ülkemiz için çok çaba sarfedip gayret gösterdiğini biliyorum. Bu gayretleri tebrik ediyor başarılar diliyorum" diye konuştu.
Toplantı sonunda Başkan İnci Fildişi Sanayi Bakanı Moussa Dosso'ya Hendek hatırası çini tabak hediye etti.