İl Koordinasyon Kurulu Son Toplantısını Yaptı

İl Koordinasyon Kurulu 2010 yılının son toplantısını yaptı.

İl Koordinasyon Kurulu Son Toplantısını Yaptı
Kars Valiliği Gazi Salonu'nda Vali Ahmet Kara başkanlığında yapılan toplantıda kurumlar arasında sağlanan koordine ve uyum güne damgasını vurdu.
Kars Valisi Ahmet Kara, il genelinde hiçbir kurumda ihmal olmadığını söyledi.
Vali Ahmet Kara; "Kurumlar arası uyumdan duyduğu memnuniyetten fevkalade memnunum. Yatırımların planlanması, koordinasyonu, izlenmesi, meydana gelen darboğazların tespiti ve bunların nasıl aşılacağı konularına ağırlık veriyoruz. İlimizde eksiklikler ve aksaklıklarımız olmasına rağmen bütün dairelerimizin üzerlerine düşen sorumlulukları imkanları ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını memnuniyetle takip ediyoruz" dedi.
KARS'TA İHMAL SÖZ KONUSU DEĞİL
Kars Valisi Ahmet Kara, eldeki imkanların kısıtlı olduğunu, buna rağmen çok güzel hizmetler yapıldığını ifade etti.
Vali Kara; "İdare, eldeki imkanları kullanma sanatıdır. Bu nedenle bazen imkanlarımız yetersiz ve kısıtlı, bunun için bazen aksaklıklar yaşanabiliyor. Ama önemli olan eldeki imkanları en iyi şekilde kullanarak en iyi işleri yapmaktır. Her şeyden önemlisi de ihmalin olmamasıdır. Bunu da memnuniyetle söylüyorum ki hizmetlerinde ihmali olan hiçbir kurumumuz yoktur" diye konuştu.
KARS HUZURLU BİR İLDİR
Kars Valisi Ahmet Kara, il genelinde yaşanan birlik ve beraberliğin sağlanmasında katkıları olan vatandaşları da unutmamak gerektiğini vurguladı.
Vali Kara; " Kars samimi söylüyorum en huzurlu illerin başında yer alıyor. Bunda gerek güvenlik güçlerimizin ve gerekse vatandaşlarımızın çok önemli rolleri var. Polisine güvenen vatandaş, vatandaşına güvenen polis örneğini ilimizde görüyoruz. Bu da son derece sevindiriyor bizleri. Bu açıdan Kars asayiş ve güvenlik yönünden huzurlu bir ildir" şeklinde konuştu.
2010 yılının son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda il genelinde yaptıkları çalışmalarla ön plana çıkan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, yatırımlar ve bitirilen işlerle ilgili birer sunum yaptılar.
Öte yandan, Kaymamaklar, İlçe ve Belde belediye başkanları ile daire amirleri de kurumlarıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında toplantıya katılanlara bilgiler verdiler.
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Vali Yardımcısı Muhammet Lütfi Kotan
Kurum ve daire amirleri, kaymakamlar ile ilçe belediye başkanları katıldı.