Enerji Santrali'nin Temelini Bakan Eroğlu Atacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sakarya Nehri'nin üzerinde yaptırılan Enerji Santrali'nin temeli önümüzdeki Çarşamba günü Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu tarafından atılacak

Enerji Santrali'nin Temelini Bakan Eroğlu Atacak
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sakarya Nehri'nin üzerinde yaptırılan Enerji Santrali'nin temeli önümüzdeki Çarşamba günü Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu tarafından atılacak.
ADASU tarafından Sakarya Nehri'nin üzerinde yaptırılan Enerji Santrali'nin temel atma töreni 13 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, çalışmalar hakkında bilgi vermek ve temel atma törenine davet etmek üzere Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Enerji Santrali'ni görüştüklerini belirten Başkan Toçoğlu, enerji santralinin ilkinin temelinin 13 Ekim'de atılacağını söyledi. Zeki Toçoğlu, temel atma törenine Bakan Veysel Eroğlu'nun da katılacağını belirtti.
Enerji Santrali'nde ki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, "Yapım ihalesini alan Milenyum Yapı, nehrin yatağını değiştirmek gibi çalışmaları tamamladı. Şimdi inşallah santralimizin temelini atacağız. Konu ile alakalı değerli bakanımızı ziyaret ettik. 13 Ekim Çarşamba günü saat 15.30'da gerçekleşecek olan temel atma törenimize inşallah bakanımız da katılacak" dedi.