Silvan'da Kaybolan Şahsın Cesedi Dicle Nehri'nde Bulundu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 15 gün önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 3 çocuk babası Recai Bal'ın cesedi bulundu.

Silvan ilçesi Başdeğirmen köyünde ikamet eden ve Batman'da özel bir şirkette çalışan 3 çocuk babası Recai Bal 15 gün önce evine gitmek üzere işyerinden çıktı. İş yerinden çıktıktan sonra eve ve işine gitmeyen Recai Bal'ı merak eden arkadaşlarının aileyi araması üzerine Bal'ın kaybolduğu öğrenildi. Polise ve jandarmaya yapılan kayıp başvurusu sonucu 15 günden bu yana her yerde aranan Bal'ın dün akşam saatlerinde Bismil ilçesine bağlı Kocalar köyü yakınlarından geçen Dicle Nehri'nde köylü vatandaşlar
tarafından cesedi buldu. Vatandaşların durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, ailesine Bal'ı teşhis ettirdi. Bal'ın üzerinde ilk tespitlere göre darp izi olmadığı, balıklar tarafından parmak uçlarının kemirildiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Bal'ın cesedi otopsisinin yapılması amacıyla Diyarbakır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.