Burhaniye'de Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Ali Uslanmaz'ın öncülüğünde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nda büyük coşku yaşandı.

Ören Özel Eğitim Merkez Komutanlığı tesislerinde düzenlenen resepsiyonda eşi Hayriye Uslanmaz ile birlikte konuklarını kapıda karşılayan Kaymakam Ali Uslanmaz, katılımcılara teşekkür etti. Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu ilçedeki sivil toplum örgütü başkanlarıyla, siyasetçileri, iş adamları ve daire müdürlerini buluşturdu. Garnizon Komutanı Topçu Yarbay Evren Ulu, Belediye Başkanı Fikret Akova, Başsavcı Mehmet Şafak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erdoğan Tost ve Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık'ın da katıldıkları resepsiyonda Tanyeli grubunun şarkıları ile coşan davetliler güzel bir akşam geçirdi.
Saat 20.00 başlayan resepsiyonda eşi Hayriye Uslanmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahim Yardım ve makam sekreteri Gamze Ulaş ile birlikte konuklarına kapıda karşılayan Kaymakam Ali Uslanmaz, yaptığı kısa konuşmada, Cumhuriyetin 87 yılını kutladıklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
Resepsiyonun sonunda bayrak dağıtılan konuklar Tanyeli gurubunun eşliğinde hep birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı okudu. Saat 21.30 da tamamlanan resepsiyonun sonunda Kaymakam Ali Uslanmaz ve eşi Hayriye Uslanmaz konuklarını kapıda uğurladı.