Aziziye Koleji, Rize Karadenizspor'u evinde yendi

Hentbol Deplasmanlı 1. Ligi'nde Play Off'a çıkma mücadelesi veren Aziziye Koleji Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Rize Karadenizspor'u 41-25 y

Hentbol Deplasmanlı 1. Ligi'nde Play Off'a çıkma mücadelesi veren Aziziye Koleji Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Rize Karadenizspor'u 41-25 yenerek haftayı 2 puanla kapattı.

Aziziye Koleji, Rize 2 Mart Spor Salonu'ndaki maça Yusuf, Uğur, Emrah, Ünal, Orhan, Aykut ve Rıdvan yedisiyle başlarken, ev sahibi takım ise Abdulmesut, Alperen, Anıl, Burak, Çağrı, Ömer, Serkan ile mücadele etti. Adem Aktaş-Erdal Gürkaykol ikilisinin yönettiği karşılaşmaya konuk Aziziye Koleji hızlı başlarken, ilerleyen dakikalarda farkı artırdı. Yusuf ve Ünal'ın etkili oyunu ile öne geçen konuk takım, bu yarıyı 22-11 önde kapadı.

İkinci yarıya ise ev sahibi Rize Karadenizspor hızlı başladı. İlerleyen dakikalarda ev sahibi takım aradaki farkı kapatmaya çalışırken, Aziziye Koleji öne geçmelerine fırsat vermedi ve farkı daha da arttırarak galip gelmesini bildi. Genç oyunculardan oluşan kolej takımı, deplasmanda 41-25 lik skorla haftayı 2 puanla kapadı. Aziziye Koleji böylece ikinci maçında ikinci galibiyetini almış oldu. Aziziye Koleji, önümüzdeki hafta kendi evinde Artvin 7 Mart Spor Kulübü karşılaşacak.