Madagasgarlı Bakan'dan Gökçek'e ziyaret

Madagaskar Toprak Yönetimi ve Ademi Merkeziyet Bakanı Hajo Herivelona Andrianainarivelo ile beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Me

Madagaskar Toprak Yönetimi ve Ademi Merkeziyet Bakanı Hajo Herivelona Andrianainarivelo ile beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Binası Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Konuk Bakan, ilk kez Türkiye'ye geldiklerini belirterek, "Sizin burada bizi ağırlamanız beni gerçekten çok derinden etkiliyor. Ben, daha önce de Madagaskar'ın tüm belediyelerinden sorumluydum. Bu yüzden de diğer ülkelerin belediye başkanlarıyla görüşmek benim için çok büyük bir onur." dedi.

Daha önce TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ı ziyaretinde Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi'ne övgüler yağdıran Bakan Andrianainarivelo, kendisinin de eski bir belediye başkanı olduğunu hatırlatarak, "Sizinle karşılaşmaktan, sizinle tanışmaktan gerçekten çok büyük onur duyuyorum. Kabulünüz için de çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuk heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Gökçek, Madagasgarlı Bakan'a, özel işlemeli bir tabak hediye etti.