Tekke'li Beşiktaş Kayseri deplasmanında

Beşiktaş, haftanın kapanış maçında ligin dişli ekibi Kayserispor'a konuk olacak. Siyah-beyazlılarda Fatih Tekke bu sezon ilk kez maç kadrosuna alındı.

Beşiktaş, haftanın kapanış maçında ligin dişli ekibi Kayserispor'a konuk olacak. Siyah-beyazlılarda Fatih Tekke bu sezon ilk kez maç kadrosuna alındı. Spor-Toto Süper Lig'de dokuzuncu haftanın kapanış maçı bu akşam Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak

Beşiktaş'ın yeni transferi Fatih Tekke bu sezon ilk kez maç kadrosuna dahil edildi.

Teknik direktör Bernd Schuster, Fatih'in yanı sıra İspanyol yıldız Guti ve Slovak forvet Filip Holosko'yu da Kayserispor deplasmanına götürdü.

Porto maçındaki performansıyal eleştirilen kaleci Hakan Arıkan kadroya alınmadı. Son iki lig maçını kaybeden siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Quaresma, Aureilo, Ekrem Dağ, Nobre ve Ferrari da kadroda yok.

Beşiktaş'ın dört puan önünde yer alan evsahibi Kayserispor'da sakat Franco Cangele ve James Troisi'nin yanı sıra cezalı Marcelo Zalayeta da forma giyemeyecek.

Bu sezon ligde sadece bir maç kaybeden 17 puanlı Kayserispor, Beşiktaş'ı mağlup ettiği takdirde Trabzonspor ile birlikte ikinci sıraya ortak olacak.

Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki mücadele saat 20:00'da başlayacak.