Haşim Öztanık İlköğretim Okulu'na kırtasiye yardımı

Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, Merkez Haşim Öztanık İlköğretim Okulu'nda okuyan ilköğretim öğrencilerine verilen kırtasiye ve çanta dağı

Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, Merkez Haşim Öztanık İlköğretim Okulu'nda okuyan ilköğretim öğrencilerine verilen kırtasiye ve çanta dağıtım törenine katıldı.

Okul müdürü ve öğretmenleri tarafından karşılanan Gülsüm Çolak ve beraberindekilere, Okul Müdürü Mansur Danış tarafından okul hakkında bilgi verildi. Öğrencilere yapılan yardım töreninde konuşan Gülsüm Çolak, 100 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı yapan Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve çalışanlarına, eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Amacın, eğitim faaliyetlerine her zaman destek olmak olduğunu ifade eden Bayan Çolak, "Velilerin eğitim masraflarına katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan kırtasiye setleri ve çantaları, okul müdürü ve öğretmenler tarafından önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtıyoruz." dedi.

Okuyan bir nesil istediklerine vurgu yapan Çolak, çocukların ülkenin yarınları olduğuna işaret etti. Çolak, "Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. Amaç, ileride bu ülkeyi idare edecek olan gençlerimizi daha ufuklu, bilgi donanımları daha yüksek bir düzeyde yetiştirmektir." diye konuştu.

Haşim Öztanık İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yardım törenine Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, Vali Yardımcısı Yunus Sezer, Vali Yardımcısı Yunus Sezer'in eşi Canan Sezer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Özgür Çalapkulu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Güneş, Okul Müdürü Mansur Danış, öğretmenler, öğrenciler katıldı.